19 квіт. 2021 15:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

118

0

Куди поїхати на море в 2021

Куди поїхати на море в 2021

Робота роботою, але своєчасний і повноцінний відпочинок – невід'ємна частина життя людини


куди поїхати на море

Робота роботою, але своєчасний і повноцінний відпочинок – невід'ємна частина життя людини. Дійсно розслабитися і відпочити у більшості людей виходить тільки за кордоном, де ризик того, що вас будуть турбувати з незапланованими дзвінками з роботи, зводиться до нуля, а вражень настільки багато, що про телефон хочеться і зовсім забути. Можна провести спекотні літні дні на пляжі, в круїзі, на фестивалі, на екскурсіях або просто виїхати на природу, тому зустрічайте добірку найцікавіших місць, куди можна відправитися на відпочинок в 2021 році.

Єгипет

Цю країну рекомендують для відпочинку цілий рік, але спекотних літніх місяців краще уникати, особливо якщо ви хочете відвідати якомога більше екскурсій, покататися на джипах по пустелі, позасмагати в своє задоволення. Тому для відпочинку тут краще вибрати березень-травень або жовтень-грудень.

Тури до Єгипту коштують зовсім недорого і гарантують найкращі умови, всього за 800$ на двох можна буде зупинитися в готелі 4-5* на 6 ночей і відпочити з харчуванням «все включено». Прохолодні напої біля бару, різного роду розваги і синє безкрає море – турагентство з Харкова «Отпуск» зможе підібрати максимально комфортний тур на вигідних умовах.

Хорватія

Під час пандемії почав набирати популярності відпочинок в сусідніх країнах і ті, хто відкрив для себе Хорватію, жодного разу не пошкодували про свій вибір. Вода на узбережжі цієї країни дійсно чиста, звідси бере початок високий попит на пляжний відпочинок з дітьми. Якщо ваша поїздка запланована на літо, Хорватію можна розглянути як мінімум тому, що в липні тут організовують масштабний музичний фестиваль в Спліті і Далмації, кінофестиваль в Пулі і безліч інших заходів.

Туреччина

Високий сезон в цій країні стартує з настанням літа. Вартість путівок в цей час підвищується, так що є сенс подбати про раннє бронювання. У липні в Туреччині проводиться безліч фестивалів по всій країні. У Стамбулі в цей період проходить Міжнародний фестиваль джазу, в Анталії – фестиваль опери та балету.

Поїздка в Туреччину з дітьми – найпоширеніший вид відпочинку серед молодих сімейних пар. А все тому, що тут можна відпочити цікаво, недорого і повноцінно. Діти легко переживуть переліт і швидко акліматизуються, а ще путівки навіть на тривалий період будуть коштувати недорого. Наприклад, 10 ночей в готелі можна провести всього за 950$ на трьох. Світова економіка істотно постраждала від коронавірусу в 2021 році, тому з’явилася вигідна можливість відпочити на курортах задешево. Не відмовляйте собі в задоволенні відправитися на відпочинок за кордон.

Греція

Відпочинок в Греції передбачає не тільки купання в морі і проведення більшої частини часу в готелі, а й культурно-пізнавальну частину, в тому числі відвідування місць, пов'язаних з її історією, дайвінг, круїзи і екскурсії. Обов'язково варто відвідати:

  • афінський Акрополь;
  • бухту Навагіо;
  • храм Зевса Олімпійського.

Тут можна відпочити яскраво і весело, попередньо придбавши пакетну пропозицію з включеними в вартість екскурсіями. Пакетні пропозиції містять все необхідне – трансфер, переліт, страховку, віза в цю країну не потрібна. Тому буде досить знайти підходящий варіант, купити путівку в Грецію і збирати валізи на чудовий відпочинок.

ОАЕ

Ну а цей варіант відмінно підійде для всіх, хто бажає без штовханини піднятися на знамениті хмарочоси, побувати в місцевих музеях і торгових центрах, а також з'їздити на екскурсію в пустелю за невеликі гроші. Придбати путівку в Емірати може кожен бажаючий, адже ціна на поїздки не змінюється з року в рік, хоча напрямок набирає все більшої популярності. З місцевих базарів можна привезти масу корисних речей, скупитися в популярних шопінг-молах фактично за копійки і зрозуміти, що таке клієнтоорієнтований сервіс.