10 квіт. 2017 11:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

181

0

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»

 Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»


Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»

 Протягом майже 20 років сім’я ресторанів «Козирна карта» є однією з найвідоміших та найпопулярніших на всю Україну, а ресторани «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» стали найулюбленішими серед автомандрівників та просто любителів заміського відпочинку. Взимку чи влітку, на світанку чи пізно ввечері, з галасливими дітьми, веселими друзями, коханою людиною чи на самоті – кожен цінує зручність і комфорт перебування у ресторані «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець».

Ресторан «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» у місті Вінниця не є виключенням і протягом 10-ти років існування,  він виконав більш ніж 70 000 смачних замовлень та інвестував у дизайн унікального інтер’єру кошти, які рівнозначні будівництву 5-ти поверхового будинку у м. Вінниця!

Купуючи цей заклад, Ви стаєте власником усього, що набув ресторан протягом свого існування, і навіть - франшиза на використання бренду!

При вмілому управлінні, уже протягом 3-х років, Ви окупите затрачену вартість і зможете отримувати високі доходи від власного ресторанного бізнесу.

Якщо у Вас інші орієнтири (погляди) на концепцію бізнесу, то площа ресторану – 522 м2, і територія – 72 сотки розширює можливості для створення готельно-розважального комплексу, заміського центру релаксації чи будь-яких інших цікавих ідей для бізнесу, що може стати відомим на всю Україну! Адже місцезнаходження ресторану, за 10 років існування, відоме багатьом українцям, і зміни у його житті не можуть бути не поміченими.

Наш об’єкт розташований на важливій транспортній артерії України - Львів-Кіровоград-Знамянка, що об’єднує західну і східну Україну та приваблює усіх подорожуючих. До того ж наближеність до центру міста Вінниці – 9 хвилин їзди, що робить заклад привабливим для жителів та гостей міста.

А тепер про сам заклад:

Інтер'єр ресторану витриманий в двох напрямках – мисливська тематика та етнічні мотиви українського села. Це створює неповторну атмосферу, адже тут стіни завішані мисливськими трофеями, рушницями, рибальськими сітями, різноманітними дідівськими атрибутами побуту, старовинним посудом, музичними інструментами та багатьма іншими речами, від яких просто неможливо відірвати захоплений погляд!

Особливість стилю ресторану «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець», притягує до себе як мандрівників, так і тих, хто вирішив ненадовго відпочити від цивілізації і відчути себе справжнім мисливцем.

Як тільки Ви в’їжджаєте на територію, то одразу поринаєте у розслаблюючу атмосферу затишку та природньої самобутності. Адже на паркінгу Вас зустрічають вічно зелені хвойні дерева, декоративні насадження та, неначе казковий, фасад мисливського будинку. 

Будівля складається із підвального приміщення та першого поверху.

Підвальний поверх має ряд «козирів», які доступні далеко не кожному розважальному закладу нашого міста: розмір території дорівнює розміру першого поверху; є ще зала для гостей та окремо більярдна кімната;  підвальний поверх має окремий вхід,  що робить непомітним пересування персоналу під час бенкетних святкувань; побутові приміщення, серед яких є склад і кімнати для комфорту Ваших співробітників.

На першому поверсі є 2 зали: загальний на 100 осіб та зал для VIP гостей; кабінет; підсобні приміщення; котельня та затишна літня тераса, яка вміщує 80 осіб.

Окрім вишуканої дерев’яної тераси, виконаної в унікальній стилістиці усього закладу, на гостей чекають також затишні альтанки, що вдало розташувалися на доглянутому соковито-зеленому газоні. Прикрасою величезної озелененої території є ландшафтний дизайн, що робить перебування на подвір’ї ще приємнішим... Без сумніву, однією із переваг закладу, є дитячий майданчик, що знаходиться в полі зору батьків та дозволяє, без хвилювань за дозвілля своїх дітей, насолоджуватися смачною трапезою.

Також територія має ще декілька суттєвих переваг - це артезіанська свердловина і такі технічні споруди, як пожежна водойма та власна електрична підстанція.

Нагадуємо, що загальна площа ресторану – 522 м2, ділянки – 72 сотки. Перегляд ділянки на публічній кадастровій карті України, № 0520688900:04:004:0098

Із задоволенням надамо більш вичерпну та комерційну інформацію стосовно продажу, за телефонами: +38 (096) 285-63-82 – Оксана,+ 38 (067) 251-44-33 - Сергій

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 2

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 3

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 4

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 5

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 6

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 7

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 8

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 9

Купити можна все і навіть «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець» - фото 10

Фото надані представниками ресторану «АВТО-ГРИЛЬ Мисливець»