3 квіт. 2018 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Новини компаній
0

49

0

Купівля та оренда квартир у Києві, області: Основні переваги АН Parklane

Купівля та оренда квартир у Києві, області: Основні переваги АН Parklane

Особливості купівлі та орендування житлових об’єктів через посередників. Чому варто звертатися до АН Parklane: «плюси» підбору варіантів нерухомості. Перелік послуг для клієнтів, місія та цінності компанії. Вигідні переваги пошуку квартир через агентство нерухомості.


Купівля та оренда квартир у Києві, області: Основні переваги АН Parklane

Особливості купівлі та орендування житлових об’єктів через посередників. Чому варто звертатися до АН Parklane: «плюси» підбору варіантів нерухомості. Перелік послуг для клієнтів, місія та цінності компанії. Вигідні переваги пошуку квартир через агентство нерухомості

Купівля, оренда квартир у Києві: переваги співпраці з АН ПаркЛейн

У зв’язку з безліччю нюансів, які можуть виникнути при виборі чи оформленні об’єктів нерухомості, краще заздалегідь звертатися до перевірених ріелторських компаній. Основні переваги співробітництва з агентствами нерухомості – полегшення процесу пошуку житла та безпечне укладання угод.

Однією з таких компаній є АН ПаркЛейн, яка успішно здійснює свою діяльність на ринку більше 10 років. За цей час було оформлено тисячі угод з продажу квартир, ділянок, будинків та оренди різнопланових житлових об’єктів згідно діючого законодавства.

 

Основний напрямок роботи агентства

Компанія спеціалізується на всіх типах житла і здійсненні різноманітних операцій – купівлі, оформленні договору оренди, продажу об’єктів по всій території Києва і області. Завдяки високій професійній підготовці, досвіду, фахівці АН проконсультують відносно особливостей того чи іншого наявного об’єкту, здійснять швидку та комплексну оцінку житла, а також виконають необхідні дії для юридично грамотного оформлення документів.
 
Для осіб, які зацікавлені в продажі об’єкту, пропонують наступні послуги:
консультування продавця відносно питань, пов’язаних з процедурою;
просування та презентації житла маркетинговим відділом;
збір необхідної документації;
пошук покупця;
юридично «чисте» та законне укладення угоди;
організація безпечної передачі грошових коштів.
Отримати більш детальну інформацію можливо на офіційному сайті https://parklane.ua/.
 
Покупці також захищенні при переоформленні об’єкту. АН пропонує:
ознайомитися з актуальною базою;
провести ціновий аналіз з урахуванням району та віддаленості від центру;
обрати варіант, який задовольнить потреби покупця.
 
Крім того, компанія:
здійснює перевірку житла на відсутність обтяжень та будь-яких обмежень щодо продажу;
організовує переговори між учасниками угоди;
допомагає підготувати необхідний пакет документів;
повсякчасно здійснює інформаційну підтримку покупця;
супроводжує під час укладання угоди.
 
Агентство нерухомості пропонує свої послуги в здачі чи оренді об’єктів у Києві та області. Фірма має налагоджену схему роботи та інструменти для просування послуги. Тому клієнт, який шукає житло для орендування, завдяки великим можливостям АН ПаркЛейн, може скористатися такими послугами:
ознайомлення з переліком житлових варіантів, які відповідають вказаним вимогам квартиронаймача;
презентації об’єкту та візуальний огляд приміщення;
узгодження з орендодавцем можливих питань чи нюансів;
підготовка пакету документів;
підписання угоди довго- чи короткострокової оренди з безпечним переданням коштів.
 
Таким чином, компанія здійснює повний спектр послуг як для продавців та орендодавців, так і для покупців і орендоотримувачів, – професійний супровід угоди до моменту обміну коштів на ключі від об’єкту. Для прискорення здійснення операції з житлом преміум та люкс класу агентство пропонує VIP-обслуговування, завдяки чому можна швидко та вигідно підібрати варіанти у будь-якому районі міста у новобудівлі чи на вторинному ринку.
 
 Купівля та оренда квартир у Києві, області: Основні переваги АН Parklane

Переваги співробітництва з АН Park Lane

Масове поширення шахрайських схем та злочинних афер, пов’язаних з оформленням нерухомості, підштовхнуло більшість людей на здійснення угод тільки через перевірені ріелторські компанії. Агентство ПаркЛейн гарантує прозорість угоди і мінімізує ризик потрапляння на шахраїв. Фахівці компанії здійснюють діяльність тільки згідно чинного законодавства, дотримуються юридичних правил і всіх етапів процедур під час співробітництва з клієнтами.

 Купівля та оренда квартир у Києві, області: Основні переваги АН Parklane - фото 2

Основні переваги компанії:

1. Відкритість та доступність інформації. Ріелтор ознайомить зі всіма позитивними і негативними сторонами при виборі варіанту з урахуванням вартості і місця його розташування.
2. Злагодженість і чіткість виконання дій. Протягом всього періоду співпраці виконавець послуг постійно супроводжує клієнта до моменту підписання договору. При необхідності замовник в оперативному режимі отримує інформацію щодо обраної квартири чи появі нового варіанту.
3. Широка мережа агентства. Компанія має 6 філій по всьому місту, де надають послуги більше 400 менеджерів. Кожного клієнта обслуговує персональний ріелтор, який надає інформацію відносно певних об’єктів у зручний період часу для замовника та формі.
4. Безпека при проведенні операцій. З метою убезпечення замовників від недобросовісних ріелторів, компанія розробила практичну систему перевірки консультантів. Співробітники агентства мають візитні картки, на зворотній стороні яких вказаний QR-код. При скануванні штрих-коду кожен отримує інформацію з ПІБ особи та запис, чи має вона відношення до компанії ПаркЛейн.
 
Варіанти житла, які скомпоновані в єдину базу, перевірені спеціалістами на юридичну «чистоту», а власники об’єктів мають необхідні документи на право володіння. Покупці та орендоотримувачі можуть бути впевнені, що процедура переоформлення об’єкту на іншого власника чи укладення договору оренди відбудеться швидко, законно і без будь-яких перешкод.
  

0
0