30 листоп. 2021 09:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

62

0

Квартира нових якісних форматів без переплат і посередників

Квартира нових якісних форматів без переплат і посередників

Щоб обрати власну квартиру з поміж десятків пропозицій, варто врахувати думку фахівців


Квартира нових якісних форматів без переплат і посередників

Ринок нерухомості набирає обертів. Про це свідчить велика кількість новобудов, які з’являються як у Вінниці, так і в Україні загалом. Тому обрати власну квартиру з поміж десятків пропозицій стає усе складніше, потрібно врахувати безліч факторів. Втім, одного лише «сарафанного радіо» недостатньо. Не зайвим буде і почути компетентну думку фахівців.

Ситуацію коментує генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко.

- У порівнянні з минулими роками ми спостерігаємо, що настрої покупців змінюються. Передусім, це пов’язано з появою на ринку великої кількості нових проєктів та, як наслідок, посиленням конкуренції між забудовниками. Із збільшенням конкуренції забудовники, фактично, мають обрати один з двох основних шляхів завоювання симпатій покупця: або здешевленням та пропозицією найнижчої ціни, або покращенням якості.

Тому, при виборі квартири, адже це не лише житло, яке потрібне у цей момент, а й інвестиція, яка має на меті зберегти та, бажано, збільшити вкладені кошти, на перший план виходить питання співвідношення «ціна-якість».

Якщо говорити про квартири від Концерну «ПОДІЛЛЯ», то ми прискіпливо контролюємо якість робіт та матеріалів на кожному етапі будівництва. Ми приділяємо велику увагу вибору лише найякісніших будівельних матеріалів, які можна придбати за адекватну ціну. Крім того, аби мати можливість запропонувати нашим покупцям прийнятну ціну, не погіршуючи якісні показники, підприємства Концерну самостійно виробляють значну кількість конструкцій та матеріалів, частина з яких не перебуває у вільному продажу на ринку. Вважаємо це нашою значною перевагою.

Додатковими перевагами нашого житла є облаштування навколо кожного будинку абсолютно новоїінфраструктури. Окремо наголошую на енергоефективності наших об‘єктів, яка в подальшому суттєво заощадить витрати власників квартир за комунальні платежі.

Що стосується термінів отримання житла покупцями, то Концерн «ПОДІЛЛЯ» пропонує готові квартири у будинках, введених в експлуатацію, або тих, що будуть введені протягом 6 місяців.

До слова, вартість одного квадратного метра житла – від 19 тисяч гривень. Охочі до аналітики погодяться, що це не висока вартість за нові квадратні метри у нашому місті, враховуючи зазначений вище критерій ціна-якість.

Ми турбуємося не лише про якісний та надійний готовий продукт, а й про забезпечення нашим покупцям різних форм оплати. Зокрема, доступні спрощені кредити від Фінансової компанії «Поділля-Кредит». Наші будинки, мабуть , єдині у Вінниці, акредитовані у державній програмі Доступна іпотека 7% від «Кредобанку».

Наш офіс працює у зручному графіку для відвідувачів. Ми відкриті для усіх без винятку і рекомендацій. Крім того, з 1 грудня 2021 року планується відкриття консультаційного відділу, який знаходитиметься безпосередньо поблизу будівельного майданчика у районі «АКАДЕМІЧНИЙ».

Відтак кожен на власні очі побачити переваги нашого будівництва, а отже нових якісних форматів, які відрізняють квартири Концерну «ПОДІЛЛЯ» від інших пропозицій на ринку.

Квартира нових якісних форматів без переплат і посередників

Квартира нових якісних форматів без переплат і посередників - фото 2