31 жовт. 2010 16:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

45

0

КВУ зафіксував спроби влаштувати "каруселі" на виборах у Вінницькій області

КВУ зафіксував спроби влаштувати "каруселі" на виборах у Вінницькій області

Новою для Вінниччини стала організація агітації від імені опонентів у день голосування. «Сьогодні вночі був «розфарбований» житловий мікрорайон «Поділля»


КВУ зафіксував спроби влаштувати "каруселі" на виборах у Вінницькій області

Комітет виборців України заявляє, що у Вінницькій області зірвано декілька спроб застосування технології «карусель», а також зафіксовано агітацію у день голосування.

Про це на прес-конференції повідомив голова відділення КВУ у Вінницькій області Владислав Телень.

«Ми сьогодні зафіксували декілька випадків організації «каруселі» біля виборчих дільниць у Вінниці. Безпосередньо наша мобільна група зривала спроби організації «каруселей», - сказав В.Телень.

За його словами, новою для Вінниччини стала організація агітації від імені опонентів у день голосування. «Сьогодні вночі був «розфарбований» житловий мікрорайон «Поділля» - 17-й виборчий округ, причому не тільки будинки, а й квартири городян, машини, які залишились біля під’їздів. Вони були обклеєні плакатами, а будинки і квартири розмальовані гаслами з агітацією голосувати за окрему політичну силу та за окремого кандидата», - зауважив В.Телень.

Він зазначив, що подібна ситуація спостерігалась і в інших округах, де розкидані агітаційні листівки.

«Новим у виборчому процесі стало також те, що на виборчих дільницях масово не вистачає ручок для голосування. Більше 15 хвилин ручки не затримуються у кабінках. У нас через це відбуваються масові дзвінки зі скаргами», - додав В.Телень.

 

ВИННИЦА.info


0
0