28 квіт. 2021 13:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

125

0

Квитки до Подільського зоопарку тепер можна придбати онлайн

Квитки до Подільського зоопарку тепер можна придбати онлайн

Також білети можна придбати у різних точках міста


Квитки до Подільського зоопарку тепер можна придбати онлайн

У Вінниці тепер можна придбати квитки в онлайн до Подільського зоопарку. Придбати їх можна на Afisha.vn.ua – а після здійснення онлайн покупки електронний квиток можна отримати на електронну пошту або ж роздрукувати на принтері. Також білети можна придбати у різних точках міста.

Про це повідомили в адміністрації зоопарку.

«Зайшовши на сайт AFISHA.VN.UA, бажаючі відвідати зоопарк зможуть обрати, в який день здійснити екскурсію. Квитки таким чином можна придбати завчасно, навіть за місяць до відвідання закладу.

Після здійснення онлайн покупки електронний квиток можна отримати на електронну пошту або ж роздрукувати на принтері. Він буде підтвердженням онлайн покупки при вході у зоопарк», – йдеться в повідомленні.

Звичайні паперові квитки тепер можна придбати і безпосередньо у касах міста: Будинку офіцерів, Вінницького обласного театру ляльок Золотий ключик», обласного академічного музично-драматичного театру ім. Садовського, вінницького універмагу, рок-магазину «Moby Dick», ТРЦ «Скайпарк» (#CHERDAK), офісу тур-клуб «Бідняжка», Вінницької обласної філармонії.

Завдяки новій послузі заздалегідь придбати квитки до Подільського зоопарку зможуть не лише вінничани, але й гості міста.

Придбати квиток зоопарку, а також замовити його безкоштовну доставку можна також зателефонувавши до call-центру AFISHA.VN.UA за номерами: 098) 101 00 63, 093) 101 00 63.

Якщо відвідати зоопарк за вказаною у квитку датою неможливо, квиток можна обміняти. Допоможуть у цьому оператори call-центру AFISHA.VN.UA. Працює call-центр щодня, з 10 до 19 години.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info