12 трав. 2022 15:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Політика
0

409

0

Ладижин залишився без мера

Ладижин залишився без мера

На Вінниччині депутати задовольнили заяву мера про відставку


Ладижин залишився без мера

Ладижинський міський голова Валерій Коломєйцев, який очолював місто з 2001 року і обирався сім раз поспіль, подав у відставку. 12 травня міська рада підтримала його заяву та достроково припинила повноваження Ладижинського міського голови.

Про це повідомив депутат міськради Андрій Скакодуб на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Офіційною версією відставки за словами міського голови стало його бажання та стан здоров`я. Яка ж конкретно подія призвела до відставки, оголошено на сесії не було, хоча на сесії міський голова закидав в сторону опозиційних депутатів, що це вони вплинули також на стан його здоров`я. Останніх два місяці ми проводили певну правову роботу, але не сподівались на швидкий результат.

Розцінюю сьогоднішню сесію, як невелику перемогу проукраїнських сил в місті. Не секрет, що в своїй програми та заявах ми ставили питання з депутатом Іваном Котиком про усунення від влади Валерія Коломєйцева (17 років мого життя...) Гадаю, що градус протистояння в місті має істотно зменшитись, а від себе сподіваюсь на співпрацію в релазіції наших пропозицій та проектів для розвитку міста, що років 17 лежали в шухляді... Принаймні умови будуть для цього зовсім іншими», - написав Андрій Скакодуб.

Ладижин залишився без мера

Містом керуватиме секретар міськради Олександр Коломієць.

Відомо, що в березні цього року на сесію міськради депутати виносили проект рішення про позбавлення Валерія Коломєйцева звання Почесного громадянина м. Лідижин, але голосів для ухвалення рішення не вистачило.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з сайту Ладижинської міськради та Андрія Скакодуба