3 січ. 2020 17:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

102

0

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині

Одинокі люди дев'яти районів Вінниччини отримали подарунки від народних депутатів Лариса Білозір та Миколи Кучера


Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині

Турбота про літніх людей – це не тільки матеріальні блага, але і тепло, увага, доброзичливість та чуйне ставлення до людей, які потребують стороннього догляду. Вже стало доброю традицією, що на новорічні свята одинокі громадяни дев'яти районів Вінниччини отримують солодкі подарунки від народних депутатів Лариса Білозір та Миколи Кучера. Поряд з цим меценати також дарують свято для юних школярів та дошкільнят своїх округів. Про це йдеться на офіційних сторінках народних обранців в «Фейсбук».

Цьогоріч вони, як і в попередні роки, також втілили доволі амбітну мету – привітали кілька тисяч одиноких громадян похилого віку, яких обслуговують працівники соціальних служб у Томашпільському, Тульчинському, Чернівецькому, Мурованокуриловецькому, Шаргородському, Тростянецькому, Бершадському, Гайсинському, Теплицькому районах та місті Ладижин.

Кількість одиноких громадян, про яких цьогоріч попіклувались народні обранці, впритул наблизилась до 7 тисяч осіб.

У свою чергу народні депутати відзначили роботу соціальних служб з одинокими людьми похилого віку, адже саме працівники терцентрів є найріднішими для одиноких пенсіонерів людьми.

«Загалом цьогоріч солодкі гостинці до свят ми передали для 6892 одиноких непрацездатних громадян, які обслуговують працівники соціальних служб. Це наша щорічна традиція, яку ми не порушуємо. Бо у цей передсвятковий період увага - найцінніше. Хочу відзначити роботу соціальних служб з одинокими людьми похилого віку, яка вимагає не лише самовідданості, людяності та поваги, а й безмежної доброти. Бо без доброти неможливо посісти у житті підопічного місце справді близької людини. Кожен з них має свою болючу та важку історію життя. Кожен, при зустрічі хоче нею поділитись, щоб хтось вислухав та сказав добре слово. Мабуть, саме добре слово та увага, це тут найцінніше. Саме завдяки чуйності та любові до своєї справи персоналу, підопічні терцентрів відчувають себе ніби у колі рідних», - підкреслила Лариса Білозір.

Крім того, на теренах 9 районів області меценати привітали близько 20 тисяч учнів початкових класів та дошкільнят солодкими подарунками та виступами артистів. Загалом відбулось 42 вистави вінницьких артистів та аніматорів.

«Ми всі розуміємо, що потрібно шанувати старість та допомагати людям похилого віку. Але й про малечу не забуваємо. Вже стало звичним, що ми запрошуємо артистів та аніматорів та даруємо солодощі для малечі у ці святкові дні», - зазначив народний депутат Микола Кучер.

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 2

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 3

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 4

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 5

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 6

Лариса Білозір та Микола Кучер привітали майже 7 тисяч одиноких стареньких на Вінниччині - фото 7