21 серп. 2019 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

98

0

Лайфхаки для жирної шкіри

Лайфхаки для жирної шкіри

Лайфхаки для жирної шкіри


Лайфхаки для жирної шкіри

Неприємний жирний блиск обличчя, вугрі та висипання супроводжують тебе з дитинства? Є хороша новина: в тебе жирна шкіра і морщини на твоєму обличчі проявляться років на 15 пізніше, аніж у твоїх однокласниць. Як доглядати за жирною шкірою та мати блискучий вигляд у дзеркалі без жирного блиску?

Роби все правильно

Помилки під час догляду за шкірою призводять до неприємностей. Зайві адсорбуючи маски або косметика на спиртовій основі пересушують її та викликають зворотний ефект: дерма починає активно виробляти себум, пори забиваються, виникають запалення та вугрі.

Делікатність як правило

Ніякого тертя, мочалок та пемзи. Жирна шкіра потребує ніжності та легесеньких дотиків. Зайві вмивання не потрібні: достатньо вранці та ввечері вмитися тепленькою водичкою. Захоплення очищенням шкіри скрабами порушує гідро- та ліпідний баланси, знижує імунітет та знов викликає неконтрольований виробіток себуму.

Лайфхаки для жирної шкіри

Втягнути зайве

Абсорбуючи маски – чудова допомога із зайвим жиром та сальними корками у порах шкіри. В залежності від стану шкіри робіть їх 1-2 рази на тиждень.

Креми

Не варто боятися кремів, мусів та пінок. Делікатний крем для жирної шкіри Ів Роше насичений рослинними кислотами, що очищають шкіру від омертвілих клітин, добре висмоктують бруд та кожне сало з пор. Систематичне використання крему налагоджує нормальне виділення жиру, нормалізує обмін речовин та кровообіг, зменшує набряки та стимулює синтез власного колагену та еластину.

Лайфхаки для жирної шкіри - фото 2

Боремося із запаленнями

Вірні друзі жирної шкіри: натуральні та синтетичні препарати на основі саліцилової та азелаїнової кислот, цинку, екстракту чайного дерево та звичайної сірки.

Насичуємо вологою

Жирна шкіра виглядає досить напитаною водою. Але їй також потрібне додаткове зволожування. Поповни бьюти-скриньку сироватками та кремами із гіалуроновою кислотою, аллантоіном, рослинними екстрактами (особливо корисне алое), та муцином равлика. Курс біоревіталізації теж не буде зайвий.

Термальна водичка

Мешканцям Прикарпаття та Закарпаття пощастило – в них корисна мінеральна водичка б’є просто у городах. Мешканцям великих міст приходиться запасатися пляшками із термальною водою. Регулярно зволожуй обличчя та не забувай брати її із собою. Під час спеки або в салоні літака потрібно використовувати термальну воду раз в годину.

Лайфхаки для жирної шкіри - фото 3

Серветки

Знайди у маркеті серветки із матуючим ефектом. Вони допоможуть прибрати жирний блиск під час роботи або перед важливою зустріччю. Стійкий макіяж таки серветки не пошкодять.