14 квіт. 2021 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

144

0

Лазертаг у Вінниці: як грати та який сценарій вам підійде

Лазертаг у Вінниці: як грати та який сценарій вам підійде

Як грати та який сценарій вам підійде


Лазертаг у Вінниці - FunFox

Піонери індустрії в 70-х наголошували, що лазертаг — це спорт XXI століття. Радує, що до гри лазертаг Вінниця вже готова, позитивно сприймає та щиро любить мікс фізичних навантажень, розваг та активного відпочинку. Історично так склалося, що «Зоряні війни» Лукаса до глибини душі вразили Джорджа Картера III, заповзятливого американця, що взявся перенести романтику космічних стрілялок з екрану в життя. Тому в 1977 році світ побачила система Proton — громіздкий прототип сучасного Lasertag.

Технологічний розвиток напрямку привів до того, що бластери стали зручнішими, а промені — більш точними. Цікаві факти про спейс ігри, що підкорили світ за 45 років свого існування:

  • системи лазерної імітації тактичних боїв навчають військових з країн НАТО оволодівати тонкощами професії;
  • термін «кіберспорт» на Заході трактується як поєднання фізичних навантажень людини та функціонального обладнання для досягнення результату гри, в той час, як Східна Європа називає кіберспортом змагання з комп’ютерних ігор;
  • грати в сучасний лазертаг — означає захоплювати ворожі бази — АУЛ (АПЛ), ігрові скелети, міни тощо;
  • єдиний стиль без захоплення баз називається Home Style Lasertag, що більш за все нагадує лазерний пейнтбол;
  • гравці, які люблять реалістичність, перетворюють лазерні бої на справжній блокбастер — з копіями реальної зброї, вибухами, необхідністю «перезарядки», тренуваннями та нарадами учасників лазерної команди.

Як грати в lasertag

 FunFox - стрілялки для дітей

Правила гри доволі прості:

  1. Отримати амуніцію — пов'язку з датчиками та бластерний автомат.
  2. Зайти в арену-лабіринг в приміщенні або зону боїв на вулиці;
  3. Сенс гри полягає у враженні найбільшої кількості ворогів або у найактивнішому захваті бази.
  4. Результати дій обробляє центральний комп’ютер та в кінці гри видає особисту статистику по гравцям.
  5. В класичній версії на арені змагається дві команди по 5—6 гравців, тривалість складає 15 + 15 хвилин, в другому раунді змінюється колір і дислокація для зрівняння шансів на перемогу.
  6. Типові ролі для команди — пара атакуючих, пара захисників та один універсал («мисливець») для підмоги першим і другим.
  7. Якщо грати без арени, в командних перестрілках немає обмежень за ролями та кількістю учасників. Ігрова задача обирається у відповідності до місцевості, а битва триває від 20 хвилин до 1 години.

Переможці, як показує практика, володіють такими якостями, як влучність, швидка реакція, продумана стратегія та ефективна тактика. В повільному стилі цінується постійна концентрація уваги і терпіння. А в швидкій грі — командна координація та фізичні зусилля.

Що пропонує FunFox

Стрілялки для дорослих FunFox

Вінницький FunFox — це розваги для дітей та усієї сім’ї у форматі активного відпочинку. Якщо ви бажаєте спробувати стрілялки для дітей, звернуть увагу на вікові рекомендації:

  • лазертаг, фріз, мисливці за часом, нерф, Among Us — для дітей, старше 6 років (в окремих випадках 5+);
  • супергеройський квест підійде малюкам з 4 років.

Форма одягу — зручна, вдало поєднується футболка і кофта на блискавці, яку легко зняти й надягти. Взути можна комфортні кросівки або обмежитися шкарпетками, оскільки на ковроліновому покритті доволі тепло. У «Фанфокс» є великий досвід з проведення дитячих днів народження, тому вибір сценарію та програми відбувається легко. Побажання батьків щодо проведення заходу враховуються та обговорюються завчасно. Виїзні заходи це особлива родзинка FunFox. Вам організують свято фактично в будь-якому місці) Приїдуть до вас зі всім обладнанням, стилізованими укриттями, комуфляжної формою та проведуть незабутню подію.

Стрілялки для дорослих замовляють на оригінальний корпоратив та для тімбілдінгу (командоутворення). Це найкращий спосіб розважитись, навчитися комунікувати й домовлятися, утворити команду та проявити лідерство. Спільні перемоги та навіть прості зусилля для досягнення результату добре згуртовують колектив. Після таких ігор залишаються яскраві враження і теплі спогади. А найскромніші члени групи нерідко проявляють себе з несподіваного боку.

Від чого залежить ціна на лазертаг? Від виду активності, кількості учасників і часу, виділеного на гру. Всі окремі побажання клієнта щодо програми будуть враховані та розраховані менеджером. «Фанфокс» практикує виїзд на територію замовника — в кафе, офіс, на базу відпочинку або дитячий табір. Пропонується повна організація інтелектуально-спортивних ігор та захоплюючих командних змагань.

«Вивчення бойових мистецтв зробить розумного від природи ще розумнішими, а дурного від природи - не настільки безнадійним», — як казав колись японський стратег Даідодзі Юдзан.

Скористайтесь його мудрістю, приходьте в лазертаг у Вінниці та отримайте найцікавіший досвід у колі друзів та колег.