23 верес. 2022 11:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

346

0

LEGO: що нам варто будинок збудувати?

LEGO: що нам варто будинок збудувати?

Секрет безперервної популярності легендарного датського конструктора «Лего» у тому, що це не просто конструктор


Секрет безперервної популярності легендарного датського конструктора «Лего» у тому, що це не просто конструктор. LEGO – це цілий іграшковий світ, наповнений містами та селами, різними спорудами та будинками. Діти люблять не лише фігурки та чоловічків «Лего», а сам процес будівництва будівель інфраструктури, житлових будинків та казкових будівель.

LEGO: що нам варто будинок збудувати?

Чому в «Лего» так багато будівель?

З дня появи конструктора компанія «Лего» випустила вже масу різних «Лего-історій». Але найцікавішими для дітей та дорослих залишаються серії, в яких є будинки та різні споруди. Одні з них - фантастичні та казкові, інші - повністю відображають реальні будівлі в мініатюрі. А щоб зібрати домик Лего, іноді однієї спостережливості та кмітливості мало. Потрібно ще й докладно ознайомитися з інструкцією зі збирання конструктора, а також бажано мати хоч трохи досвід зборки складних комплектів «Лего».

Врахуйте, що на будівництво масштабної будівлі з «цеглинок» LEGO може піти кілька днів. Тому краще виділити постійне місце для будівництва, щоб не зламати випадково недобудований виріб.

Вирішили збудувати будинок із «Лего» не інструкції, а за образом із власної уяви? Тоді краще використовуйте деталі однієї серії, т.к. розміри та роз'єми в залежності від серій можуть іноді відрізнятися. Також схематично накидайте свій проект.

Інструкція: як збудувати будиночок з «Лего»

Перш ніж приступити до будівництва, врахуйте корисні поради від уже досвідчених конструкторів:

  1. Почніть із створення платформи майбутнього будинку чи будівлі. Викладайте лінії з «цеглинок», доки не зробите фундамент потрібної вам висоти.
  2. Тепер можна приступити до стін. Заздалегідь продумайте розташування арок, балконів, вікон і дверей та інших отворів, щоб потім не доводилося розбирати конструкцію.
  3. При будівництві відразу вибудовуйте вікна та двері, разом із прорізами.
  4. Збудуйте дах. З цією метою підійдуть навіть звичайні «цеглинки», які можна викладати сходами, імітуючи черепицю. У деяких комплектах може бути спеціальний дах – можете використовувати його.
  5. Навколо будинку також бажано облагородити територію – зробити паркування, дитячий майданчик, садок або галявину.

Користуючись цими правилами, ви (самі або разом з дитиною) зможете споруджувати величезну кількість різних будівель всього з одного набору «Лего».