22 жовт. 2010 11:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

39

0

Ліга Європи. "Динамо" у Нідерландах вимучило три очки. ВІДЕО

Ліга Європи. "Динамо" у Нідерландах вимучило три очки. ВІДЕО

Київське "Динамо" здобуло першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи, здолавши на виїзді голландський "Алкмаар" із рахунком 2:1


Ліга Європи. "Динамо" у Нідерландах вимучило три очки. ВІДЕО

Свою першу перемогу в нинішньому розіграші Ліги Європи київське "Динамо" здобуло в Голландії. Підопічні Олега Лужного переграли донедавна ще одного начебто фаворита групи - АЗ Алкмаар. Після матчу з "Динамо" стає зрозумілим, чому голландці були розгромлені БАТЕ. Єдине, що поки ніяк не приходить розум, як у компанії цих команд "Динамо" після 2 турів було аутсайдером групи. Щоправда, це риторичне запитання і відповідати на нього Ігорю Суркісу.

У грі з АЗ у "Динамо" спливли усі проблеми, які були до цього: помилки в захисті, "здача" другого  тайму. Але цього разу більше пощастило та кілька разів врятував Коваль, який в цьому матчі був не такий впевнений.

Якщо у попередніх іграх в Лізі Європи чудили Хачеріді та Алймеда, і це вплинуло на результат, то в двобої з голландцями вони знову відзначилися. Спочатку обидва футболісти "привезли" гол у ворота "Динамо", а потім допомогли киянам виграти. Хачеріді забив гол,а Алмейда вибив м`яч з пустих воріт Коваля.

Знову таки. "Динамо" перший тайм провело доволі сильно, але це на фоні команди АЗ. Інколи виходила комбінаційна гра, були швидкості, але не вистачало ударів по воротах. Тим  менш, усі голи цього поєдинку були забиті у першій 45-хилинці.

Друга половина гри знову стала жахом для вболівальників та тренерів "Динамо". Побігавши хвилин з 20 команда знову зупинилася, перестала рухатися і Мілевський "окопався" в центрі поля. З хвилини 70 футболісти "АЗ" повисли на воротах "Динамо". На гру динамівців було шкода дивитися. Голландці розстрілювали ворота Коваля, але амбразуру закривали Хачеріді та Каддурі. Інколи голландцям просто не вистачало майстерності, щоб забити.

У додані арбітром шість хвилин до основного часу кияни вистояли і навіть могли забити. Хоча добре, що зберегли переможний рахунок і тепер вже набрали чотири очки, перемістившись на друге місце в групі. Наступний матч столичний клуб проведе проти "Алкмаара" в Києві і не факт, що ця гра для нинішнього "Динамо" стане легшою...

 

Чемпион.com.ua


0
0