25 лют. 2021 17:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

155

0

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення

На погоду «ниють» суглоби? Чи досі маєте ускладнене дихання після перенесеного «ковіду»? На сьогодні є чудова можливість придбати путівку до санаторію «Поділля» за зниженими цінами, отримати високоякісне лікування та профілактику хвороб.


Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення

Усі хвороби дають загострення в період міжсезоння. Важливо вчасно пролікувати хронічні захворювання, а також зміцнити імунітет після зими та дефіциту вітамінів. На погоду «ниють» суглоби? Чи досі маєте ускладнене дихання після перенесеного «ковіду»?

На сьогодні є чудова можливість придбати путівку до санаторію «Поділля» за зниженими цінами і отримати високоякісне лікування та профілактику хвороб:

  • опорно-рухового апарату (остеохондроз, радикуліт, сколіоз, кіфоз, хвороба Бехтєрєва);
  • серцево-судинної системи (артеріальна гіпертензія, брадикардія, аритмія, тахікардія, гіпертонія, міокардодистрофія, атеросклеротичний і міокардичний атеросклероз, церебральний атеросклероз в його початкових стадіях, захворювання аортального і мітрального клапанів, вроджені вади серця, судинні дистонії, ендартеріїт, флебіти, тромбофлебіти);
  • нервової системи (неврити, плексити, фунікуліти та багато інших);
  • бронхолегеневої системи (бронхіальна астма, хронічна обструктивна хвороба легенів, різні види пневмоній, «постковідний синдром» тощо);
  • суглобів (ревматизм, артрит, артроз тощо);
  • ускладнення цукрового діабету.

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення

За кожним з напрямків пацієнтам пропонують індивідуальне лікування та раціон, спеціально підібраний для гостей з тим чи іншим захворюванням.

Санаторій пропонує широкий спектр лікування за різноманітними напрямками. Висококласні спеціалісти завдяки сучасному обладанню поставлять точний діагноз та запропонують якісне індивідуальне лікування. В санаторії здійснюють клінічні, біохімічні, імунологічні та багато інших дослідження, що дозволяють отримати точну картину захворювання.

Окрім якісного лікування, гості санаторію «Поділля» можуть отримати і чудовий відпочинок на природі. Свіже повітря з ароматом хвої та регулярне, індивідуально підібране харчування не лише допоможуть оговтатися після перенесених захворювань, але й зміцнять імунітет, дадуть запас сил та здоров’я на весь наступний рік.

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 2

«Поділля» пропонує відвідувачам дієтичне харчування, яке формується відповідно до особливостей різних груп пацієнтів. Окремо підбирають раціон як для гостей з підвищеною кислотністю шлунку, так і для гостей, що мають знижену кислотність. Також індивідуальний раціон готують для пацієнтів з розладами ендокринної системи, яким пропонується харчування, що містить страви з нежирного м’яса і риби, несолоних і негострих сирів. Для пацієнтів з порушеннями опорно-рухового апарату, серцево-судинної та сечостатевої системи готують страви зі зниженим вмістом солі і екстрактивних речовин. Харчування відрізняється порівняно високою калорійністю таневеликим обсягом рідин. Подібна їжа багата овочами, фруктами, молочними продуктами. Оскільки дієта призначається пацієнтам, що страждають хворобами кісток і суглобів, страви містять підвищену концентрацію мікроелементів і ліпотропних речовин.

Також в санаторії пропонують профілактику пацієнтам, які перенесли «ковід». «Постковідний синдром» дає ускладнення на серцево-судинну систему, провокуючи утворення атеросклеротичних бляшок, що звужують судини, тахікардію та гіпертонію. Окрім того, COVID-19 вражає нервову систему. Наслідки цього пацієнти можуть відчути у вигляді порушень сну, надлишкової нервовості, неврозів тощо. В санаторії розробили спеціальний курс лікування для таких пацієнтів, який передбачає комплексну терапію серцево-судинної та нервової систем, а також органів дихання.

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 3

Гості мають чудову можливість отримати комплексне лікування бронхо-легеневої системи. Окрім ідеальних кліматичних умов для пацієнтів, що скаржаться на проблеми з диханням, заклад пропонує лікування за допомогою радонових ванн. Радон сприяє збільшенню вмісту в крові абсолютної і відносної кількості Т-лімфоцитів, зменшенню числа еозинофілів, що підвищує імунокомпетентність організму. Радонові ванни і інгаляції також призначаються при наявності торпідного запалення органів дихання, оскільки вони мають виражену протизапальну дію.

Не варто забувати, що весняний авітаміноз та підвищена вологість можуть нагадати пацієнтам про хронічні хвороби опорно-рухового апарату. У лікуванні болю в суглобах також допоможуть лікування радоновими ваннами, спеціальна дієта з високим вмістом вітаміну С та низьким вмістом солі в комплексі з торфотерапією, масажем та фізіотерапією.

Радонові ванни у санаторії «Поділля» допоможуть і за наявності у пацієнтів серцево-судинних захворювань. Прийняття таких ванн нормалізує роботу серцево-судинної системи, зокрема – знижується підвищений тиск і зменшується підвищений. Під дією м’якого іонізуючого альфа-випромінювання судини шкіри спочатку звужуються, а потім розширюються, що активізує їх тонус. Науково доведено, що радонотерапія покращує живлення серцевого м’яза, знижує частоту пульсу, збільшує хвилинний і ударний обсяг серцевого викиду, а також виробляє антиаритмічну дію. Завдяки цьому радоном можна лікувати багато захворювань судин і серця.

Радонотерапія допоможе пацієнтам і з порушеннями периферійної нервової системи, що може супроводжуватися неабиякими больовими ефектами. В закладі, окрім лікування радоном, пропонують також масажі та лікувальну гімнастику.

Санаторій «Поділля» дбає про кожного свого пацієнта. На Вас чекають індивідуально підібрані лікування та харчування, що допоможе відновитися після перенесених хвороб та полегшити біль через хронічні захворювання. А ідеальні кліматичні умови допоможуть якісно відпочити та запастися зарядом бадьорості на майбутнє! Поспішайте отримати високоякісне лікування в санаторії «Поділля» за зниженими цінами на путівки!

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 4

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 5

Актуальну інформацію про послуги можна отримати на офіційному сайті санаторію: https://sanatoriipodillia.ua/uk/.

Контакти: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)

+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31

+38 (067) 23-23-415 (Київстар)

+38 (063) 68-55-053 (Life)

+38 (095) 63-59-606 (MTC)

+38 (04338) 2-31-02 (Факс)

Раніше ми писали, що у санаторії «Поділля» пацієнтів лікують цілющими ваннами. Грижі хребта лікують без операцій. Опорно-руховий апарат відновлюють за допомогою ЛФК.

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 6

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 7

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 8

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 9

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 10

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 11

Лікування «постковідного синдрому» та хронічних хвороб в період міжсезонного загострення - фото 12