2 листоп. 2021 10:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

129

0

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля»

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля»

У санаторії «Поділля», що в Хмільнику, у лікувальному комплексі з сучасним медичним обладнанням та професійним персоналом, допомагають відновитися «на повну» після перенесеного ковіду


Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля»

В осінній період цілий ряд захворювань з хронічним перебігом можуть проявляти себе. З’являються характерні симптоми, погіршується загальний стан. Крім того, осінь – сезон ГРВІ, грипу, і з недавніх пір – висока ймовірність «підчепити» коронавірус. Якщо подолати інфекційну хворобу вдається, то відновлюватися після хвороби – стає важко.

Багато людей вже перехворіли на ковід, і найгірше, що навіть ті, хто переніс захворювання у легкій формі, ще тривалий час не почуваються здоровими.

В результаті перенесеного ковіду, виникають загострення захворювань нервової системи (неврози, невралгії, неврити, цервикалгії (головні болі, головокружіння), панічні атаки), кардіалгії, опорно-рухового апарату (остеохондрози, всі болі хребта, верхніх і нижніх кінцівок, болі суглобів), захворювання судин, захворювання шкіри, та загострення інших хронічних хвороб. Все це називається «постковідний синдром».

У санаторії «Поділля», що в Хмільнику, у лікувальному комплексі з сучасним медичним обладнанням та професійним персоналом, допомагають відновитися «на повну» після перенесеного ковіду. До кожного пацієнта підбирають індивідуальну програму реабілітації після коронавірусу.

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля»

Сьогодні є хороша можливість покращити своє здоров’я у санаторно-курортному комплексі. Досвідчені лікарі, понад 100 цілющих процедур, комфортні умови – усе це на одній великій території серед соснового лісу. Це ідеально для збагачення організму киснем. Прогулянки осіннім сосновим лісом обов'язково наповнять енергією та допоможуть насолоджуватися оздоровленням протягом всього часу перебування у закладі.

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 2

Гості отримують комплексне лікування бронхо-легеневої системи. Окрім ідеальних кліматичних умов для пацієнтів, що скаржаться на проблеми з диханням, заклад пропонує лікування за допомогою радонових ванн. Радон сприяє збільшенню вмісту в крові абсолютної і відносної кількості Т-лімфоцитів, зменшенню числа еозинофілів, що підвищує імунокомпетентність організму. Радонові ванни і інгаляції також призначаються при наявності торпідного запалення органів дихання, оскільки вони мають виражену протизапальну дію.

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 3

Особлива увага відводиться і для харчування, тому смачні страви з екологічних продуктів щодня у вашому раціоні – забезпечено. «Поділля» пропонує відвідувачам дієтичне харчування, яке формується відповідно до особливостей різних груп пацієнтів.

В санаторно-курортному комплексі «Поділля» чекають на своїх гостей постійно. Привітність персоналу, хороше обладнання, процедури – в поєднанні з цілющою силою природи, – подарували надзвичайний результат уже тисячам клієнтам. У період активного поширення інфекційної хвороби, люди бояться їхати кудись на відпочинок та оздоровлення. Тому зазвичай наслідки перенесеного ковіду лікують самотужки, що негативно впливає на подальше здоров’я. Саме санаторій «Поділля» стане відмінним варіантом для оздоровлення організму та відновлення душевної гармонії.

У санаторії діє масковий режим, усі працівники вакциновані, таким чином створено безпечні умови праці для персоналу та перебування для відвідувачів.

Якщо ви відчуваєте, що організм потребує оздоровлення – скористайтеся можливістю оздоровитися у санаторії «Поділля».

Актуальну інформацію про послуги можна отримати на офіційному сайті санаторію: https://sanatoriipodillia.ua/uk/.

Контакти: вул. Курортна, 10, м. Хмільник, Вінницької області, інд. 22000

Відповіді по медичним питанням:

+38 (098) 93-34-366 (Київстар)

+38 (066) 16-12-113 (MTC)

Відділ реєстрації та реалізації путівок:

+38 (04338) 2-44-31

+38 (067) 23-23-415 (Київстар)

+38 (063) 68-55-053 (Life)

+38 (095) 63-59-606 (MTC)

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 4

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 5

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 6

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 7

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 8

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 9

Лікування «постковідного синдрому» у санаторії «Поділля» - фото 10