26 берез. 2018 14:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

85

0

Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу

Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу

 Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу


Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу

 Вінниця стала ще ближчою для подорожі по світу. 25 березня аеропорт прийняв перший рейс «Бориспіль-Вінниця». «Авіамаршрутка» курсуватиме у двох напрямках щоденно. На борту літака «Embraer» (48 місць) прибуло 15 пасажирів.

«Сам переліт займає близько 30 хвилин, разом з відправленням та посадкою – 50 хвилин. Ми мали нагоду поспілкуватися з пасажирами: хтось їхав у бізнесових справах, одна сім’я, наприклад, подорожувала з Німеччини на батьківщину, яку покинула багато років тому», - розповів 26 березня під час прес-конференції директор з розвитку мережі маршрутів МАУ Данило Іванов.

Судно має бізнес- та економ-класи. Саме це та дата купівлі квитка впливає на його вартість. Чим раніше бронюєш, тим дешевше, і навпаки. В середньому, мінімальна вартість білету становить 827 гривень, у бізнес-класі – 4300 гривень.

Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу

Директор аеропорту «Вінниця» Ярослав Мазурець говорить: «Вартість прийнятна».

Він також додає, що сьогодні авіакомпанія надає унікальну можливість пасажирам – подорожувати у 40 країн світу з Вінниці. При цьому потрібно купувати тільки один квиток, а також тільки раз оформляти багаж. У Борисполі здійснюватиметься пересадка, але клієнт вже не турбується про свої речі, а просто змінює літак.

Головний бонус – вартість польоту, наприклад,  «Вінниця-Нью-Йорк» і «Київ-Нью-Йорк» буде однаковою.

«Виходить, що переліт з Вінниці до Борисполя буде, безкоштовним. Найближчий час діятиме така пропозиція», - додає директор аеропорту.

Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу - фото 2

Заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський наголосив, що основна привабливість рейсу – зручні мандрівки в різні куточки світу. Він також додав, що сьогодні фахівці працюють над виготовленням проектно-кошторисної документації для капремонту злітної смуги аеропорту «Вінниця» - це дозволить приймати будь-які судна та приваблювати авіаперевізників. 

 З Борисполя у Вінницю літак вирушає о 21:15; у зворотному напрямку - наступного дня о 7:25.

Літак до Києва курсуватиме щодня. У Вінниці розповіли про особливості та ціни нового авіарейсу - фото 3

 Раніше ми писали, що новий авіарейс відкриває з Вінниці «повітряні ворота» в 39 країн світу: Вінниця – Вірменія; Авіаквитки Вінниця – Австрія; Вінниця – Азербайджан; Вінниця – Бельгія; Вінниця – Болгарія; Вінниця – Білорусь; Вінниця – Швейцарія; Вінниця – Китай; Вінниця – Кіпр; Вінниця - Чеська Республіка; Вінниця - Німеччина; Вінниця – Іспанія; Вінниця – Фінляндія; Вінниця – Франція; Вінниця – Великобританія; Вінниця – Грузія; Вінниця – Греція; Вінниця – Угорщина; Вінниця – Ізраїль; Вінниця – Індія; Вінниця – Іран; Вінниця – Італія; Вінниця – Йорданія; Вінниця – Камбоджа; Вінниця – Казахстан; Вінниця - Шрі-Ланка; Вінниця – Литва; Вінниця – Латвія; Вінниця – Молдова; Вінниця - М’янма (Бірма); Вінниця – Нідерланди; Вінниця – Польща; Вінниця – Португалія; Вінниця - Російська Федерація; Вінниця – Швеція; Вінниця – Таїланд; Вінниця – Туреччина; Вінниця – США; Вінниця - В’єтнам.

Для зручності вінничан змінено графік руху муніципального автобусу №33, який рухається за маршрутом «Вінниця-Аеропорт». Його рух адаптують до нового стикувального авіарейсу «Вінниця-Бориспіль» компанії МАУ. Муніципальний автобус щоденно курсуватиме від Барського шосе до аеропорту «Вінниця».

Вінниця.info