23 лип. 2019 11:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

108

0

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині з Gou-travel!

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині з Gou-travel!

Безвізовий режим,чисті пляжі, смачна та колоритна їжа, величезний вибір готелів та апартаментів різної зірковості,


Літо та омріяний відпочинок у Туреччині  з Gou-travel!

Безвізовий режим,чисті пляжі, смачна та колоритна їжа, величезний вибір готелів та апартаментів різної зірковості, природа, наявність різноманітних розваг та екскурсій, шопін㬬- і все це помістилось в одній країні! Туреччина – це країна, де з легкістю можна відпочити як бюджетному туристу, так і поціновувачу ексклюзивних умов перебування. І що найголовніше, обидві ці категорії отримають високоякісний сервіс та будуть вражені турецькою гостинністю.

Мальовниче турецьке місто-курорт Аланія, що розташоване біля підніжжя Тороських гір, славиться своїм прекрасним кліматом, прекрасним морем, ласкавим сонцем, м'якими піщаними пляжами і розвиненою інфраструктурою.

Haydarpasha Palace Hotel 5*

Haydarpasha Palace відображає концепцію залізничного вокзалу з його прекрасною архітектурою і чудовими враженнями від символічних споруд Стамбула, який займає важливе місце в історії. В готелі гостям цілодобово пропонуються смачні частування, ретельно приготовані за системою "Ультра Все включено". Харчування і напої протягом усього дня, ресторан a la carte (Stazione Italian, Shuang Far East, White Hill Fish & Sea Food, Sofra Turkish Cuisine), кондитерська, пляжний ресторан, 6 барів і снек-куточок з варіантами доступні для гостей.Відпочиньте в спокої, створеному синіми, просторими і стильно оформленими номерами, і насолоджуйтеся відпочинком зі своїми близькими.

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині  з Gou-travel!

https://www.booking.com/hotel/tr/haydarpasha-palac...

* Ціна вказана за 2-х людей . У Вартість включено: авіа, трансфер, проживання у двомісному номері, страхування, харчування.

Кемер — курортне місто, розташоване на середземноморському узбережжі Туреччини. Строкаті пляжі, велика кількість зелені і безліч пам’яток очікують тут всіх гостей. Цей курорт відрізняється різноманіттям розважальних центрів, комфортабельними готелями і пляжами. Тут знайдуться місця відпочинку як для любителів активних розваг, так і для сімей, які приїхали з маленькими дітьми.

Grand Park Kemer Hotel 5*

Готель Grand Park Kemer розташований на набережній. До послуг гостей розкішний спа-центр та відкритий басейн із видом на затоку Анталії. У ресторані á la carte подають страви турецької та міжнародної кухонь. Гості можуть поплавати в критому басейні готелю Grand Park Kemer або замовити заспокійливий масаж. Тут також є турецька лазня, сауна, салон краси і міні-клуб.

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині  з Gou-travel! - фото 2

https://www.booking.com/hotel/tr/grand-park-kemer....

* Ціна вказана за 2-х людей . У Вартість включено: авіа, трансфер, проживання у двомісному номері, страхування, харчування.

Сіде - поєднання історії і сучасної курортної життя.

Популярний турецький курорт Сіде - це широкі піщані пляжі, чисте море, затишний зелений півострів, з добре збереженими грецьким амфітеатром, покритий апельсиновими гаями і сосновими лісами. Невелике містечко з вузькими брукованими вуличками, з різними лавками з сувенірами, одягом, ювелірними прикрасами, білосніжними яхтами, що стоять в гавані, незліченна кількість ресторанчиків і кафе, грецькі колони, турецькі мечеті, в яких відображена глибока історія - все це відпочинок в Сіде.

Starlight Resort Hotel 5*

До послуг гостей курортного готелю Starlight різноманітні чудові зручності, спеціально розроблені для дітей, зокрема міні-клуб з кондиціонером, кіносеанси та різноманітні настільні ігри. На території помешкання також облаштовано басейни для дітей. Малюки можуть приєднатися до таких заходів, як годування тварин і висаджування квітів.

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині  з Gou-travel! - фото 3

https://www.booking.com/hotel/tr/starlight-convent...

* Ціна вказана за 2-х людей . У Вартість включено: авіа, трансфер, проживання у двомісному номері, страхування, харчування.

Белек - поєднання комфортних умов і елегантності.

Белек вважається самим респектабельним курортом анталійського узбережжя Туреччини. Висококласні готелі, чудове узбережжі Середземного моря, кедрові, евкаліптові і соснові ліси, багата фауна і флора, широкі піщані пляжі і найчистіша вода - це відпочинок в Белеку.

Cornelia De Luxe Resort 5*

Цей 5-зірковий курортний готель типу "все включено" розташований на березі моря в місті Белек. До послуг гостей розкішні номери з телевізором з плоским екраном і балконом. Серед можливостей відкриті басейни з водоспадами і водними гірками.

Літо та омріяний відпочинок у Туреччині  з Gou-travel! - фото 4

https://www.booking.com/hotel/tr/cornelia-de-luxe-...

* Ціна вказана за 2-х людей . У Вартість включено: авіа, трансфер, проживання у двомісному номері, страхування, харчування.

Ми завжди підкажемо, допоможемо і вислухаємо всі Ваші побажання. Підберемо подорож до будь-якого куточку світу.

Подорожуйте вигідно, а ми Вам у цьому допоможемо!

Долучайтесь до наших спільнот та соціальних мереж, тут завжди ' актуальні та найвигідніші пропозиції:

Viber - https://invite.viber.com/?g=bCn28OyaOUm1n6RhhqOK5G...

Телеграм - https://t.me/goutravel

Facebook https://www.facebook.com/goutravel2018/?modal=admi...

Instagramhttps://instagram.com/gou_travel_?utm_source=ig_pr...

м. Вінниця вул. арх. Артинова, 12А «Інтершик» 5 поверх.

+38 (097) 706 4375, +38 (063) 494 90 70

+38 (067) 78 98 365, +38 (093) 91 87 213

Gou-travel!