3 листоп. 2020 09:48

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Суспільство
0

129

0

Ліцею №7 у Вінниці планують присвоїти ім’я Олександра Сухомовського. Оголосили громадські обговорення

Ліцею №7 у Вінниці планують присвоїти ім’я Олександра Сухомовського. Оголосили громадські обговорення

Обговорення призначили 12 січня 2021 року.


Ліцею №7 у Вінниці планують присвоїти ім’я Олександра Сухомовського. Оголосили громадські обговорення


У Вінниці оголосили громадське обговорення щодо присвоєння комунальному закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради» імені Олександра Григоровича Сухомовського. Відомий педагог очолював навчальний заклад протягом 30 років, та саме завдяки йому школа №7 отримала звання ліцея. Призначили обговорення на 12 січня 2021 року.

Як зазначають на сайті Вінницької міської ради, присвоєння цьому навчальному закладу імені Заслуженого працівника освіти України Сухомовського Олександра Григоровича є гідним вшануванням його неоціненного вкладу в розвиток комунального закладу.

Пропозицію щодо присвоєння комунальному закладу імені Сухомовського О.Г. вніс трудовий колектив КЗ «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради».

Пропозиції та зауваження приймають у письмовій чи усній формі в департаменті правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, або за допомогою електронної пошти, e-mail: [email protected], до 11 січня 2021 року включно. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові та адреси учасників громадського обговорення.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення, можна отримати у департаменті правової політики та якості міської ради.

Громадські слухання відбудуться 12 січня 2021 року о 17:30 год за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 11 (HUB Місто змістів).

Реєструватимуть учасників відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації.

Дане громадське обговорення ініціювали відповідно до розпорядження міського голови.

Організатором обговорення призначили департамент правової політики та якості Вінницької міської ради.

Відповідальною за проведення громадського обговорення визначена Ситник Ольга Георгіївна, головний спеціаліст відділу адміністрування системи якості департаменту правової політики та якості міської ради.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені у друкованому виданні «Вінницька газета» та на офіційному веб-сайті міської ради в термін до 22.01.2021р.

Нагадаємо, Олександр Григорович Сухомовський пішов з життя 22 вересня у віці 75 років. 24 вересня відбулася церемонія прощання з директором ліцею №7. Тоді вперше оголосили про ідею перейменування навчального закладу на його честь.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info