4 листоп. 2010 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

37

0

Литвин натякає, що Януковича може очікувати доля Кучми

Литвин натякає, що Януковича може очікувати доля Кучми

Події 2000 року можуть повторитися з президентом Віктором Януковичем


Литвин натякає, що Януковича може очікувати доля Кучми

Події 2000 року можуть повторитися з президентом Віктором Януковичем. Такий висновок можна зробити зі слів спікера Володимира Литвина в інтерв'ю "Комсомольській правді" в Україні".

Коментуючи питання про справу Георгія Гонгадзе, він сказав: "Я, може, неуважно щось читаю...Ніде не бачив, щоб справу порушували безпосередньо проти мене. У будь-якому випадку питання про дорозслідуванні потрібно адресувати безпосередньо Генпрокуратурі".

"Повинен сказати, що на мене ніхто не тисне. У той же час є бажання призначити винних у цій справі за заздалегідь складеною схемою. І ті люди, які організували цю мерзенну провокацію, намагаються відвести підозри від себе і каналізувати їх у тому напрямку, в якому спочатку задумували", - зазначив спікер.

За словами Литвина, "треба розібратися, хто ж все-таки організовував прослуховування кабінету президента, монтував плівки".

"Я переконаний, що на цю тему потрібно дивитися ширше: деякі моменти, які характеризували розвиток подій у 2000 році, повторюються сьогодні: нагнітання пристрастей, публікації про наступників чинного президента, багато чого іншого", - заявив він.

"Тоді все починалося так само. Напевно, є дуже впливові сили, зацікавлені в тому, щоб Україна як держава не відбулася", - сказав Литвин.

"Я хочу сказати, що простежуються схожі тенденції. Варто лише уважніше подивитися на фон, на якому це проходило тоді, і порівняти з тим, що відбувається сьогодні", - зазначив спікер.

 

Українська правда


0
0