7 жовт. 2010 09:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

31

0

Литвин: У "Регіонів" велика лава запасних

Литвин: У "Регіонів" велика лава запасних

"Я не виключаю, що найбільша фракція буде збільшуватися чисельно. З урахуванням того, що будуть різні мотивації: побути на стороні найсильнішого, до більшого завжди примикає менше"


Литвин: У "Регіонів" велика лава запасних

Фракція Партії регіонів ще збільшить свою чисельність.

Таку думку озвучив спікер Володимир Литвин в ефірі 5 каналу.

"Я не виключаю, що найбільша фракція буде збільшуватися чисельно. З урахуванням того, що будуть різні мотивації: побути на стороні найсильнішого, до більшого завжди примикає менше", - сказав він.

Литвин зазначив, що депутатам, які входять у фракцію Партії регіонів потрібно враховувати, що у цієї партії "дуже велика лава запасних".

Відповідаючи на питання про те, чи може парламентська більшість збільшитися до 300 голосів, спікер заявив: "Я не бачу потреби в 300 голосах".

На його думку, зміни до Конституції, які повинні бути внесені у зв'язку з відміною політреформи 2004 року, і так будуть підтримані парламентом без формування такої більшості.

"Всі парламентарії підтримають пропозиції щодо встановлення п'ятирічного терміну повноважень парламенту і встановлення дати чергових парламентських виборів", - заявив Литвин.

При цьому, на його думку, скасування політреформи не обмежило можливості опозиційних партій у парламенті: "Опозиція є і досить впливова".

Спікер упевнений, що демарші опозиції в парламенті пов'язані з проведенням місцевих виборів.

 

Українська правда


0
0