26 жовт. 2016 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

114

0

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами

 Ляшко у Вінниці згадав приказку і заборонив депутатам судитись з журналістами


Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами

 25 жовтня Вінницю відвідав головний «радикал» країни Олег Ляшко. На відміну від передвиборчих візитів, коли Олег Валерійович влаштував піар-кампанію на базарі, цього разу лідер радикальної партії мав серйозну програму: поклав квіти до меморіалу Небесної Сотні на Європейській площі та зустрівся із колективом вінницького деревообробного підприємства «Барлінек Інвест».

Підвечір мав провести на телебаченні два прямих ефіри. Проте за півгодини до початку включення на «ВДТ-6», з невідомих причин, раптово відмовився виступати. Відомо, що до початку включення на телеканалі «Віта» о 19.30 год., він близько години пробув у міськвиконкомі. Спілкувався з мером міста Сергієм Моргуновим.

На запис прибув з невеличким запізненням, але у гарному гуморі. Ефір тривав близько 40 хвилин. За цей час Ляшко встиг обговорити кілька питань з ведучою і телеглядачами, які дзвонили у студію.

Вінниця.info також вдалося поспілкуватися з нардепом. Він повідомив, що їздить містами України, аби поспілкуватися з людьми. Має на те час, адже нині не пленарний тиждень. У Вінницю, як зауважив, приїхав на автівці, якій саме - не уточнив, але вінничани бачили, як він сідав у «Porsche». Олег Валерійович розповів і про те, що членам його партії, слід рівнятися на нього та не звертати уваги на роботу журналістів. Тому порадив своєму вінницькому однопартійцю Сергію Кривешку не позиватися з одним з обласних щотижневиків, згадавши приказку своєї бабусі.

«З журналістами треба дружити. І я заборонив депутатам від Радикальної партії судитися з журналістами. Мене теж критикують. Кожний день. Ми живемо в демократичній країні. Хай критикують. Моя бабуся покійна казала: «Хай називають його горшком, тільки в піч не сажай», - пригадав Ляшко.

А на запитання, скільки супроводжує «радикала» охоронців, політик вирішив не уточнювати.

«Із скількома охоронцями приїхав, я розказувати не буду. Бо інакше, для чого охорона? Господь мене охороняє», - додав нардеп.

Повну розмову можна побачити на відео.

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами - фото 2

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами - фото 3

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами - фото 4

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами - фото 5

Ляшко у Вінниці не зізнався про охоронців і авто та заборонив судитись з журналістами - фото 6

Вінниця.info, фото - Сергій Хіміч

title