21 трав. 2014 16:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

123

0

Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко

Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко

Кандидат у Президенти виступав перед вінничанами на майже повній площі Небесної сотні


Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко

Показовим став 21 травня виступ у Вінниці кандидата у Президенти України та лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Справа утім, що радикал Ляшко виступав перед вінничанами на площі Небесної сотні, де два тижні до цього виступав ще один кандидат Анатолій Гриценко, а у квітні тут була Юлія Тимошенко.

Так от, незважаючи на зливу, яка передувала появі Ляшка у Вінниці, на його виступ зібралось більше тисячі вінничан й площа була заповнена на дві третини, що удвічі більше, ніж зібрав квітневий виступ Тимошенко у Вінниці. Це дуже показово, зважаючи на те, що відрив лідера президентських перегонів Петра Порошенка від Тимошенко, яка йде другою у рейтингу соцопитувань, складає вже понад 30%, а вінницькі тимошенківці, біснуючись від неминучої поразки своєї лідери, вдаються до "чорного піару", намагаючись будь-що облити брудом суперника Тимошенко. І це не зважаючи на те, що такі дії дають опонентам Порошенка прямо протилежний результат - рейтинг Тимошенко падає й зараз, за останніми соціологічними опитуваннями не перевищує 10%.

Проте, мова не про Тимошенко, а про Ляшка.

Отже, кілька сотень вінничан, незважаючи на шалену зливу із блискавкою, все ж таки зібрались на площі Небесної сотні в очікуванні одкровень радикального лідера Олега Ляшка. Він запізнюється, тож його помічники вирішили в очікуванні свого шефа трохи порадувати вінничан халявою. Як тільки натовп дізнається, що з сріблястого мікроавтобусу видають футболки з "вилами Ляшка", значна кількість людей швидко переміщується до нього. Правда вистачило халявного одягу далеко не всім, за кілька хвилин все розібрали, як гарячі пиріжки на базарі.

А вже за 10 хвилин після цього з’являється і сам Ляшко, який вийшов на споруджену для його виступу сцену й відразу "погнав" свої відомі вислови:

"Якщо ми хочемо щоб Україна була сильна незалежна, суверенна держава, ми маємо її захищати. Без боротьби нічого не буває. Ми не можемо підіймати руки, коли ворог іде на нас зі зброєю. Сьогодні Путін пропонує нам вибір між капітуляцією і розчленуванням України.

Прем’єр-міністр Великобританії Уїнстон Черчілль казав: «нам пропонують вибір між ганьбою і війною. Якщо ми виберемо ганьбу, у підсумку матимемо і ганьбу і війну».

Ганьба це відмова від боротьби за Україну. У підсумку якщо ми відмовимось від боротьби, матимемо і ганьбу і поразку. Тому я закликаю всіх боронити Україну, захищати Україну і завдання Президента України, завдання влади України – захищати Україну.

Тому розмова з терористами, які зі зброєю на Донбасі вбивають наших людей, одна: або в тюрму, або ногами вперед на кладовище інших варіантів бути не може. Вони несуть на нашу землю кров, сльози, вони несуть на нашу землю війну.

Моє завдання зупинити війну. Моє завдання, щоб в Україні завжди були мирне небо, спокій, злагода, тому я йду в Президенти щоб захищати нашу Україну. Але цей захист має починатись з Верховної Ради.

У Верховній Раді сидять комуністи, регіонали, які фактично є зрадницькими партіями, які працюють на ворога. Тому коли ви мене підтримаєте, і Ляшко стане президентом, я ініціюю направлення до суду про загрозу Партії Регіонів і Комуністичної партії, як зрадницьких злочинних, колабороаційних організацій", - говорив Олег Ляшко.

 

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 2

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 3

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 4

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 5

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 6

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 7

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 8

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 9

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 10

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 11

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 12

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 13

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 14

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 15

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 16

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 17

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 18

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 19

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 20

 Ляшко у Вінниці зібрав удвічі більше людей, ніж Тимошенко - фото 21

ВИННИЦА.info


0
0