5 лют. 2015 21:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

95

0

Ляшко вигнав вінничанина Мельничука зі своєї фракції

Ляшко вигнав вінничанина Мельничука зі своєї фракції

 Мельничука виключено «за дії, які дискредитують звання народного депутата»


Ляшко вигнав вінничанина Мельничука зі своєї фракції

Колишнього командира батальйону «Айдар», нардепа-вінничанина Сергія Мельничука виключили з фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це 5 лютого на вечірньому засіданні Верховної Ради повідомила віце-спікер Оксана Сироїд.

Згідно із зачитаною заявою фракції Мельничука виключено «за дії, які дискредитують звання народного депутата України та за порушення присяги народного депутата України».

Як відомо, 2 лютого біля 50 бійців "Айдару" – прихильників Сергія Мельничука влаштували пікет Міноборони і підпалили біля його будівлі шини. Вони вважали, що відомство хоче ліквідувати батальйон і протестували проти цього.

Коментуючи підпал Міністерства оборони, на своїй сторінці у Facebook Олег Ляшко написав, що Мельничук завдяки йому став депутатом Ради, а тепер влаштовує диверсії.

«Це горить Міністерство оборони. Підпалили його ті, хто називає себе айдарівцями. Підпалили тому, що колишній командир батальйону Сергій Мельничук, який на моєму горбу став народним депутатом України, вимагає поставити свою людину на посаду комбата. Це диверсія. Під час війни за таке розстріляли б.

Справжні Герої зараз ціною власного життя захищають Україну на Східному фронті. А покидьки, користуючись складною ситуацією в Україні, вирішують свої шкурні питання», - написав Ляшко.

Нагадаємо, що саме Сергій Мельничук приїжджав до Вінниці, аби допомогти вінничанам вирішити ситуацію, що пов’язана зі скандальними подіями 6 грудня.

ВИННИЦА.info