15 листоп. 2020 13:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

493

0

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»

Можна лише оформити самовивіз або доставку.


Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»

З 14 по 30 листопада в суботу та неділю в Україні запровадили «карантин вихідного дня». В торговій мережі «Епіцентр К» спочатку спробували зіронізувати щодо цієї постанови Уряду та заявили про впровадження «72-годинної п’ятниці». Але згодом повідомили про перехід на онлайн-режим в період вихідних.

В редакції Вінниця.info вирішили перевірити, як функціонує новозбудований «Епіцентр» по вулиці Батозькій у Вінниці.

На 14 листопада по обіді біля двох входів до «Епіцентру» зібралася незначна черга з покупців. Одні прийшли забрати замовлення, інші ‒ не знали, що мережа супермаркетів в період вихідних працює лише на самовивіз.

На питання, чи можна зробити замовлення на вході до «Епіцентру», співробітники супермаркету відповідають, що на час «карантину вихідного дня» покупці можуть лише оформити самовивіз на сайті та забрати його в магазині мережі. Окрім того, можна замовити доставку.

«Можете в нас на сайті набрати код замовлення, і за цим кодом ми Вам оформимо замовлення та винесемо на 27 касу», ‒ каже один з працівників «Епіцентру» на Батозькій.

Покупців на місці обслуговують оперативно, тож великої черги з людей, які очікують замовлення, біля супермаркету не утворюється.

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»  - фото 2

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»  - фото 3

Варто нагадати, що після рішення Уряду щодо «карантину вихідного дня» на фейсбук-сторінці мережі «Епіцентр К» з’явився допис: «Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки ‒ є, корм для тварин ‒ є. Завозимо пальне». Також співробітники мережі додали картинку: «Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю!!!». Тоді на це відреагував міністр охорони здоров’я Максим Степанов та запропонував представникам мережі «покуражитись» разом з ним в реанімації, де лежать хворі на COVID-19, та пообіцяв, що в Уряді «дадуть відповідь на цей фарс та цинізм».

Згодом на сторінці «Епіцентру» з’явився допис, в якому співробітники мережі заявили, що на час «карантину вихідного дня» супермаркети мережі працюватиму лише в онлайн-режимі.

«На час дії карантину вихідного дня мережа «Епіцентр» працюватиме виключно в онлайн режимі та видаватиме товари в Центрах видачі замовлень торговельних центрів.

Замовлення можно зробити на нашому сайті www.epicentrk.ua обравши зручний для вас спосіб отримання товару: доставка або самовивіз з центрів видачі замовлень.

У будні дні робота торговельних центрів мережі буде продовжена до 24:00 та триватиме до останнього покупця», ‒ йшлося в дописі «Епіцентру».

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»  - фото 4

Лише онлайн-режим: як працює вінницький «Епіцентр» під час «карантину вихідного дня»  - фото 5

Варто зазначити, що в обласній комісії з ТЕБ та НС відповідно до постанови Уряду вирішили запровадити в регіоні обмеження «карантину вихідного дня».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info