29 лют. 2016 13:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

124

0

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині

Василь Вовк очолив ФК "Нива"


Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині

 Два вінницьких клуби об’єднають зусилля, аби разом гідно представити Вінниччину в другій лізі професійного футболу під назвою ФК «Нива». 29 лютого робоча група по створенню професійної команди представила нового президента і назвала ім’я головного тренера клубу.

«У нас існувало два потужні клуби, які подали свої заявки на атестацію у другій лізі. Але ми порадилися й вирішили, що не раціонально, тому всі зусилля потрібно зосередити на одному, об’єднаному клубі. Його президентом обрали Василя Вовка, який займав високі посади в країні і є фанатом футболу», - сказав голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатаулін.

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині

Шляхом голосування робоча група обрала і головного тренера клубу – Володимира Реву, котрий зараз тренує жіночу збірну України по футболу.

За словами віце-президента клубу «Нива» Вадима Кудіярова, Вовк погодився стати головним спонсором клубу, на утримання якого в рік потрібно понад 5 мільйонів. От-тільки власних коштів він практично не вкладатиме.

«Проект не є політичним. 5 мільйонів – це не мої особисті гроші. Мені вдалося організувати двох підприємців, котрі готові фінансово допомагати клубу. Вже є вербально оформлені домовленості про надання ними половини від потрібної суми. Ми сьогодні шукаємо інвесторів як в Україні, так і за кордоном», - пояснив Василь Вовк.

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині - фото 2

Представники обласної та міської ради запевнили, що організаційно допомагатимуть розвитку футболу на Вінниччині, але про виділення сум з бюджетів мова не йде.

Новостворений клуб наразі не має постійного приміщення і сформованої команди. Ця відповідальність ляже на плечі головного тренера.

Як повідомив, Вовк, сьогодні він офіційно числиться начальником головного слідчого управління СБУ.

Нагадаємо, що у Вінниці неодноразово проходили акції ультрасів на відродження футболу.

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині - фото 3

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині - фото 4

Людина з СБУ стала президентом футбольного клубу на Вінниччині - фото 5

ВИННИЦА.info