13 січ. 2016 17:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

76

0

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін»

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін»

 Вінницькі молоді футболісти виграли Кубок «Адреналін» у Луцьку


Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін»

 В Луцьку 11 січня фінішував Всеукраїнський турнір з футзалу серед наймолодших юнаків (2008 – 2010 р.н.) – Кубок «Адреналін». Вінницю на ньому представляли дві команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» під керівництвом тренерів Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука. Їм протистояли колективи Києва, Львова, Сум, Одеси, Тернополя, Луцька, Ужгорода, Черкас і Рівного.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

У групі 2008 р.н. за медалі змагалися 8 команд. Нивівці провели п’ять ігор і в усіх здобули перемогу. В півфіналі турніру вони переграли львівський «Прайт» з рахунком 4:2, а в поєдинку за «золото» здолали місцеву команду «Адреналін» з рахунком 1:0. Кращим гравцем Кубку став Степан Семенюк, а інший футзаліст «Прем’єр-Ниви» Махмуд Хаттаб виявився найкращим бомбардиром змагання (5 голів).

В турнірі юнаків 2009 р.н. стартували шість команд. Вінничани п’ять матчів виграли, а один зіграли внічию. В півфіналі вони розгромили тернополян з рахунком 4:0, а в фіналі з мінімальною перевагою 1:0 здолали господарів поля. Кращим гравцем турніру визнали Захара Гетьманова, а Тимур Калюжний став кращим бомбардиром з показником 5 забитих голів. Обидва – гравці «Прем’єр-Ниви» 2010 р.н.

– Це перша виїзний турнір наших найменших футболістів, і одразу – перемога! Хоча «Прем’єр-Нива» 2008 р.н. вже мала певний змагальний досвід. Вона нещодавно вдало зіграла на зимовому всеукраїнському зимовому Кубку у Вінниці (четверте місце) , – прокоментував Олександр Гайдаржи.

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін» 

 

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін» - фото 2

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін» - фото 3

 

Маленькі вінничани на турнірі з футзалу виграли кубок «Адреналін» - фото 4

ВИННИЦА.info