23 верес. 2015 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

116

0

Маліновський програв в суді справу по ЖЕО, до якої залучив 18 «бабусь»

Маліновський програв в суді справу по ЖЕО, до якої залучив 18 «бабусь»

 ВААС «поставив крапку» в судовій тяганині Маліновського з Вінницької міськрадою за послуги ЖЕО


Маліновський програв в суді справу по ЖЕО, до якої залучив 18 «бабусь»

 Колегія Вінницького апеляційного адміністративного суду залишила без задоволення апеляційну скаргу Віктора Малиновського щодо визнання ряду рішень виконкому Вінницької міської ради незаконними що стосується діяльності ЖЕО.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВААС.

Віктор Малиновський просив суд визнати протиправними дії виконкому Вінницької міської ради та скасувати ряд рішень міськради. Під час розгляду справи у суді апеляційної інстанції було встановлено, що всі оскаржувані рішення пов’язані між собою, уточнюють одне одного та спрямовані на визначення виконавця комунальних послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій ТОВ «ЖЕО».

Надаючи оцінку спірним правовідносинам, колегія суддів ВААС підтвердила правомірність визначення виконавчим комітетом Вінницької міської ради виконання відповідних послуг з утримання будинкових споруд ТОВ «ЖЕО» з урахування всіх рішень виконавчого комітету, що приймались з вказаних питань.

Отже, у задоволенні апеляційної скарги Віктора Малиновського відмовлено.

Переважна більшість нарікань мешканців Вінниці, що брали участь у справі, пов’язані з якістю надання послуг та тарифами. При цьому необхідно зауважити, що участь у справі брали лише 18 учасників, а оскаржувані рішення стосуються мешканців понад 700 будинків Вінниці.

ВИННИЦА.info

 


0
0