21 жовт. 2015 13:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Афіша Вінниці
0

139

0

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці

 «Маски-Шоу» 7 листопада приїдуть у Вінницю!


«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці

Георгій Делієв, Борис Барський, Наталя Бузько, Олександр Постоленко, Ігор Малахов, Михайло Волошин та інші зірки легендарного телесеріалу «Маски-Шоу» запрошують всіх вінницьких поціновувачів витонченого гумору на найбільш неординарне своє шоу «Маски в кубі»!

Приходьте 7 листопада о 19.00 в Будинок офіцерів за сміхом і задоволенням!

- «Маски в кубі» - це грандіозне шоу. Це нова сценографія, нові ідеї, нові номера і не тільки! Це ваші улюблені старі хіти. Це подорож у дитинство, у світ фантазій і мрій! Не пропустіть! Буде не тільки весело і красиво, але й - по-справжньому смішно. Чекаємо вас, друзі! - обіцяють Делієв і компанія у відеозапрошенні, яке записали спеціально для вінничан.

За 30 років на сцені «Маски» не просто «підірвали» телебачення 90-х проектом «Маски-Шоу», яке було улюбленим для глядачів усіх вікових категорій, але й стали справжніми королями сучасної клоунади. За сміливі рішення і експресивні номери у Німеччині їх навіть називали панками і анархістами клоунади.

- Назва «Маски» виникла сама собою, виходячи із клоунських образів: група дурнів-масок, але кожний при цьому окремий персонаж. Ці маски могли існувати у будь-яких конфліктах і ситуаціях. Буфонада, системи Чехова і Станіславського, театр абсурду і Дель Арті – все це сполучивши, ми зробили театр, який тоді викликав шок. У одних – відторгнення, а в інших – захват. У 80-х ми стали зображувати Сталіна, Горбачова. Нас рахували божевільними, але ми могли собі це дозволити, - згадує лідер комік-трупи «Маски» Георгій Делієв. - Коли з’явилися «Маски», глядачі нічого подібного не бачили. Наші короткометражки не були схожі ні на Чапліна, ні на шоу Бенні Хілла. Критики нас лаяли, але раптом телебачення закидали листами шанувальники, що вимагали продовження. Керівництво розгубилося і вони дали нам карт-бланш. У 1993 році ми стали робити анонси новим серіям і збірник короткометражок знайшов звичний формат серіалу. Популярність росла, коли йшли «Маски»: машин на вулицях ставало менше, злочинність падала, ми стали рейтинговим телепродуктом.

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці

Зараз комік-трупа «Маски» продовжує успішно гастролювати по всьому світу, створювати нові «живі виступи» і розвиватися, як театр клоунади. Щороку «Маски» дивують публіку черговою прем'єрою у одеському «Будинку клоунів» презентують нові вражаючі вистави, які одразу стають хітами.

Шоу «Маски в кубі», яке 7 листопада побачать  вінничани - один з таких шедеврів, яке глядачі нарекли «непередбаченою провокацією і сміливим викликом щоденності». Це комедія без слів про перетворення фантазії в реальність і реальності у фантазію. Тут дорослі стають дітьми, а все серйозне – абсурдом. Смішні до запаморочення сцени змінюються гарними філософськими образами й несподіваними трюками. Безперервна дія, подібно до сновидіння, веде глядача від скетчу до скетчу.

 

- Головна ідея постановки в тому, що ми всі хочемо одержати свободу, — говорить режисер шоу, народний артист України Георгій Делієв. - Але дуже часто стаємо рабами своїх же стереотипів. «Маски в кубі» валить усі границі сприйняття, кожний може побачити тут щось своє і про себе, наше завдання створювати таке, що в принципі неможливо пояснити словами.

Ця надзвичайно смішна вистава заснована на абсолютно нових номерах і свіжих режисерських ідеях, починаючи від комедійних трюків і закінчуючи декораціями на сцені. А особливе місце у шоу посідають улюблені глядацькі пантоміми «Масок»: культовий «Вокальний дует Мана-мана-тинч-тинч-титирим», який уперше з'явився на телебаченні у 1985 році, драматичний «Танець помираючого лебедя» і досить еротичний «Танець самовара й чашок» із серіалу «Маски в опері».

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 2

Завдяки «Маски-Шоу» 7 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів Вінниця перетвориться на клоунську столицю світу!

У публіки буде унікальна можливість побачити знаменитих майстрів клоунади не на екрані телевізора, а на сцені, адже тільки в живому театрі можна повною мірою відчути атмосферу і невидиму енергію, яку артисти передають глядачам.

Виступи «Масок» — це феєрверк свіжої неприборканої фантазії, втілений у формі пантоміми, хореографії, драми, трюку, де кожний актор розвиває свій власний унікальний образ. Тож не пропустіть!

Квитки на «Маски-Шоу» вже у продажу! Вартість - 50-240 гривень. Купуйте квитки на сайті, у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.

Безкоштовна доставка квитків за телефоном: (0432) 57-55-55.

Організатор вінницького концерту «Маски-Шоу» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає - студія-бар «City».

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 3

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 4

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 5

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 6

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 7

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 8

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 9

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 10

«Маски-Шоу» 30-річчя відсвяткують у Вінниці - фото 11

 

 

title

title