11 лют. 2020 10:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

130

0

Майстер ремонту: Володимир з Тульчина створив власний бізнес у Лондоні

Майстер ремонту: Володимир з Тульчина створив власний бізнес у Лондоні

Його називають великим майстром ремонту, бо швидко допомагає вирішили всі побутові проблеми


Майстер ремонту: Володимир з Тульчина створив власний бізнес у Лондоні

Володимир Козловський з міста Тульчин, закінчив Вінницький політехнічних університет. Нині ж у столиці Великої Британії має свій бізнес. Його називають великим майстром ремонту, бо швидко допомагає вирішили всі побутові проблеми, - повідомляють на сайті ВНТУ.

Він допомагає багатим людям Лондона — вихідцям із СНД: зробити ремонт в будинку, налагодити кондиціонери і навіть відновити пароля від Інтернету. Ключове слово в його роботі - «швидко». У місті, де вивезення сміття доводиться чекати тиждень, а візиту сантехніка — все життя, це безцінно.

Козловський це швидко зрозумів і зробив з цього бізнес: створив свою мережу з сантехніків, електриків, будівельників, прибиральників, які роблять свою роботу якісно і швидко.

«Одного разу друзі запропонували поїхати до Англії повчити англійську мову. Це було 19 років тому. Я сказав: «Так, цікаво». Все життя німецьку вчив, а тут така можливість. Потрапив в англійську родину в Борнмут, де провів чудові два тижні. 20-річному молодому хлопцю жити одному в Лондоні на самозабезпеченні — це ж так здорово! Я відразу знайшов роботу в маленькій кав'ярні, а вечорами займався тим, що ремонтував лептопи та мобільники. Я творча натура. Все життя чомусь вчуся, ніколи не зупиняюся. Я технар, і за освітою, і за покликанням, техніка — моя стихія».

Майстер ремонту: Володимир з Тульчина створив власний бізнес у Лондоні

Фірма Володимира покриває дуже широкий спектр послуг. Заощаджує час та сили клієнтів, вирішуючи побутові завдання — все, що стосується будівництва, Інтернету, машини, сервісу. Зібралася така хороша команда субпідрядників-друзів. Субпідрядники, які стали друзями, або друзі, які стали субпідрядниками».

Але спершу Володя працював перекладачем для одного російського олігарха.

«У мене завдяки йому з'явилися контакти — його друзі. У когось не працював телевізор, комусь треба було підключити Інтернет, підкрутити тарілку. Так і пішло. Плюс з'явилися не тільки ті, на кого працювати, але ті, з ким працювати. Я познайомився з хорошими сантехніками, електриками, малярами. І у нас теж велика проблема - немає хороших фахівців. Я зазвичай виїжджаю перший, якщо щось трапляється. З нескладними поломками намагаюся впоратися сам — у мене багато різного устаткування в машині. Можу, наприклад, припинити витік в бойлері, поставити заглушки і покликати сантехніка, який зробить іншу роботу. Словом, я зупиняю руйнування будинку, а проблему вирішують фахівці. Я люблю працювати з клієнтами, які чітко знають, що їм потрібно. Правильно поставлене технічне завдання, як говорили у нас в політеху, це вже 80% твоєї доповіді».

Вiнниця.info