3 серп. 2020 13:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

157

0

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників

Дизайн-студія зі створення й реалізації корпусних меблів INSIDE у цьому допоможе


Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників

Можна бути лідером і експериментатором у повсякденному житті, мотивувати людей навколо і щоразу сміливо виходити за межі прийнятих рамок. Якщо при цьому зробити ваш дім незаперечною зоною відпочинку і комфорту, ви знайдете в ньому таємний козир і місце відновлення енергії. Дизайн-студія зі створення й реалізації корпусних меблів INSIDE у цьому допоможе. Ми зібрали кілька історій замовників-вінничан, які вже стали власниками меблів INSIDE.

Павло Мацюк, тренер-викладач клубу спортивного бального танцю «Грація»:

Ми замовляли меблі в 2016 році. Для нашої сім’ї це був хвилюючий період очікування першої дитини. Були заморочки, чи буде все безпечно для неї... Я шукав людей, які виконають наші меблі такими, якими ми їх уявляли.

Ми з дружиною енергетично дуже чутливі. Коли познайомилися з Тетяною і Валерієм, усі сумніви відпали. Почали спілкуватися на етапі підготовки до ремонту і розробили весь дизайн інтер’єру квартири. Замовляли меблі на кухню, у ванну, всі кімнати, коридор, на балкон… У нас лиш дитяче ліжечко купувалося готове.

Завдяки INSIDE на балконі є шафа, в яку вбудований стіл. Стільниця виїжджає з-поміж полиць і прибирається, коли потрібно. В ті рідкісні години, коли я нарешті можу спокійно побути вдома, усамітнююся на балконі і граю на гітарі.

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників

Старша донька «освоює» шафу-купе в спальні. Настелила подушок, накидала іграшок і вже кілька разів засинала там, потім ми тихенько її перекладали…

Для мене в меблях важлива практичність і можливість максимально раціонально використати простір. Якщо я подавав ідеї, які були не коректними, нас поправляли і пропонували більш доречні.

Дружина, в черговий раз перекладаючи речі в шафах, говорить: як добре, що наші меблі зробили саме такими. Щиро кажучи, немає дня, щоб ми з приємністю не згадували команду INSIDE.

Марина Мала, front-end developer

У нас INSIDE кухня, ванна і спальня. Обираючи між кількома компаніями, мене підкупив професіоналізм. Багато значить, коли фахівець може порадити, як зробити краще, вигідніше, раціональніше. Ми з задоволенням зустрічалися з менеджером і обговорювали, якими будуть наші майбутні меблі. На наше прохання в тумбі для ванної придумали і виготовили будиночок для кота. Майстри-установники працювали акуратно й обережно.

Ми прийняли готові меблі, потішилися їхнім виглядом і на кілька тижнів поїхали з дому. А коли повернулися, виявили, що фасади кухні, виготовлені з меблевого щита, деформувалися. Сфотографували дефекти і надіслали в майстерню.

Не було страшно, що меблі з браком не відновлять?

Звичайно, в перший момент ми злякалися. Підписуючи договір, особливо не вникали в умови гарантійного обслуговування. Але нас одразу запевнили, що все виправлять. За кілька тижнів фасади повністю замінили на дорожчий по вартості натуральний шпон.

Попереду в нас житлові переміни. І меблі в новий дім знову будемо замовляти в INSIDE.

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників - фото 2

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників - фото 3

Альона Злиденна, бухгалтер

Фото меблів INSIDE для сусідів я побачила в фейсбук. Добудовувалася наша довгоочікувана квартира. У нас із житлом довга передісторія. Чоловік – військовослужбовець. Ми багато років орендували квартири і дуже втомилися від частих переїздів - по різних містах, з маленькими дітьми. Власне житло – це здійснення мрії і справжня розкіш. Для нас було надзвичайно важливо, щоб все у намріяній квартирі ідеально пасувало і було продумано. Два роки тому замовили кухню, а ще через рік – дитячу. Зараз в розробці шафа в вітальню.

Я хвилювалася, що готові меблі будуть некрасивими, або реальний вигляд не відповідатиме тому, як було зображено на дизайн-проєкті. Боялася, що щось не поміститься, або навпаки будуть зазори між деталями. Але жодні побоювання не справдилися. Якість меблів - неперевершена.

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників - фото 4

Я люблю зранку заварювати каву й насолоджуватися виглядом білосніжної стільниці. У захваті від широкого карго. До цього зустрічала такі тільки на фото, а зараз зі зручністю користуюся. Тут зберігаються спеції, олії, ополоники, кухонний інвентар - майже все, що необхідно біля плити. Ніхто не здогадується, що в антресолях під стелею зберігається чоловіків речовий мішок.

Найтепліша аура в нашому домі – в дитячій кімнаті. Може, коли буде готова спальня, вона теж стане моїм місцем сили.

Купують не в магазині, а в людини. Мені подобається виважений підхід спеціалістів INSIDE. Вони підкажуть, як буде зручніше, як комбінувати, як правильно доглядати. Поступово ми меблюємося і спілкування з командою переростає в дружні стосунки.

Меблева компанія очима клієнтів: реальні історії замовників - фото 5

Директор компанії Тетяна Злотницька:

До нас приходять чудові клієнти – креативні, натхнені, із відмінним смаком! Ми працюємо разом, створюючи справжню команду, мета якої зробити комфортні меблі, які будуть відповідати індивідуальним вимогам замовників.

Завдяки комплексній роботі менеджера, інженера та дизайнера INSIDE над кожним проектом, меблі відповідають технічним нормам, продумані, і, безперечно, красиві.

Працюємо на основі договору. Чітко дотримуємося термінів виконання роботи і здійснюємо гарантійний супровід меблів та окремих комплектуючих.

Для замовлення телефонуйте 0674332267, або знаходите нас в соцмережах: фейсбук https://business.facebook.com/Inside.org.ua чи Інстаграм @inside.org.ua.

Сайт kitchen.inside.org.ua .