19 берез. 2021 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

255

0

Меблеві рішення майбутнього

Меблеві рішення майбутнього

Меблеві бажання замовників – це мотивація


Меблеві рішення майбутнього

Меблеві бажання замовників – це мотивація! Деякі комплектуючі меблів майбутнього поки що не можна купити в Україні, але все більше рішень із Pinterest і класних туристичних готелів світу доступні і в нас! Про вдалі ідеї, реалізовані останнім часом, розповіла менеджер меблевої компанії INSIDE Антоніна.

  • Клієнти подорожують. Вони привозять із закордонних відпусток класні ідеї, які ми допомагаємо реалізувати. Наприклад, ось такі рішення з «робочим» кухонним фартухом ще недавно практично не зустрічалися в вітчизняному просторі. А все, що нього потрібно: фабрична 700 мм стільниця і аналогічна стінова панель, якісна підсвітка і правильні руки. Полички можуть бути відкриті, а можна застосувати розсувну систему. Ви можете зберігати в цій вузькій шафі красиві баночки зі спеціями, чайні прибамбаси або підставку з ножами.

Меблеві рішення майбутнього

Дуже класне рішення для просторих кухонь-студій або приміщень у великих приватних будинках – кухні без навісних шафок або частково без них. Тут ідуть в хід атмосферні декоративні витяжки, які можуть виглядати футуристично або навпаки додавати скандинавського стилю.

Меблеві рішення майбутнього - фото 2

Меблеві рішення майбутнього - фото 3

Саме для таких кухонь без навісних шафок і з’явилися корзини-сушки, які розміщуються в шухлядах.

Сушка внизу – це надзвичайно зручно! – каже наша клієнтка, яка отримала таку однією з перших. Господиня розміщується біля раковини і легким рухом відчиняє шухляду з висувною корзиною для посуду. Не треба тягнутися вгору, нахилятися вниз. А головне – жодної краплі води за рукав, як це часто буває з сушками на висоті.

Меблеві рішення майбутнього - фото 4

Меблеві рішення майбутнього - фото 5

Височезні холодильники не завжди виграшні. Можна взяти невеликий холодильник, а морозильну камеру встановити окремо в кухонний острів. Теж зручно!

На кухнях все рідше зустрічаються традиційні рейлінги. Культ чистих поверхонь розгулявся, як ніколи!

Меблеві рішення майбутнього - фото 6

Миючий засіб кислотного кольору, губки, ганчірки здатні спаплюжити геніальний дизайнерський задум. Щоб цього уникнути, ми рекомендуємо замовникам виїзні смітники з трьох контейнерів. Тут є можливість сортування на сухе й вологе, а зверху - миючі засоби, які раніше паразитували на стільниці. Ще одне вдале рішення - вбудований дозатор. Зараз їх велике різноманіття! Легко можна підібрати в кольорі раковини і змішувача. А в широких карго біля плити вже заздалегідь відведено лотки і гачки для кухонного приладдя.

Меблеві рішення майбутнього - фото 7

Те, що все більше господарів відводять окрему кімнату під гардеробну – дуже здорова тенденція. Ми не раз спостерігали, як шикарну обстановку починають поглинати содом і гоморра – все захламляється зайвими речами, швабрами поперед коридору чи статуетками на відкритих кутових поличках.
Коли речі, валізи, запаси паперових рушників зберігаються в одному місці – це блаженство. Одразу знаєш, де що шукати.

Меблеві рішення майбутнього - фото 8

Якщо сумку не видно – значить її не існує. Золоті слова нашої клієнтки, які ми не втомлюємося повторювати. З правильним підходом сортування речей може стати медитацією. Стильні виїзні корзини, сітки, в яких речі будуть провітрюватися, карго для сумок та взуття. Пантограф, елегантні брючниці та органайзери для краваток і поясів. Це красиво, зручно і функціонально. Гардеробна з такими фішками стане ще однією точкою, куди вам захочеться завести гостей.

Меблеві рішення майбутнього - фото 9

Розпашні двері чи шафа-купе – не єдині варіанти для шаф. Компактні розсувні механізми, масивні амбарні системи, різні види «гармошки» - правильно зібрати комплектацію цих космічних залізяк можуть наші технологи. Знаючи ці незбагненні простим смертним техніки, можна зробити шафу без порогів, стикувальних планок, без цоколя. Здається, це дрібні деталі, але чим їх менше, тим лаконічнішою і досконалішою вийде шафа. Ось наприклад:

Меблеві рішення майбутнього - фото 10

Отримуючи нове замовлення, ми працюємо з запитом клієнта. Багатство не в тому, щоб заповнити дім горами меблів. Життя підштовхує нас до того, щоб максимально раціонально розподіляти час, простір, свої сили. Традиційна кухня скоро буде потрібна тим, хто не уявляє життя без власноруч спечених сінабонів з корицею і заварним кремом. А для багатьох замовити доставку суші на вечерю – лайк! І це нормально! Прислухайтеся до себе, а як зберегти грань між зручністю та здоровим глуздом, вам підкаже INSIDE.

https://inside.org.ua/

0979541662, Вайбер, Телеграм

https://www.facebook.com/Inside.org.ua/

https://www.instagram.com/inside.org.ua/