2 берез. 2017 09:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

64

0

Мер про перекриття київського мосту у Вінниці: фахівці розробляють маршрути об’їзду

Мер про перекриття київського мосту у Вінниці: фахівці розробляють маршрути об’їзду

В березні у Вінниці закриють рух для автотранспорту по мосту в напрямку вулиці Київська. Фахівці розробляють маршрути об’їзду


 В березні, у зв’язку з ремонтом, перекриють рух для автотранспорту по мосту в напрямку вулиці Київська. Мостом проїжджатиме лише громадський транспорт - автобуси та тролейбуси. Як організують об’їзд автівок, визначають фахівці.

Про це 1 березня під час виїзної наради повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Міст будуть перекривати. В березні ми повідомимо всіх вінничан. Тендерні процедури щодо визначення підрядника були проведені на початку жовтня. Сьогодні генеральний підрядник повинен забезпечити необхідні заходи щодо підготовчих робіт. Графік робіт ми вже відпрацювали.

Питання стоїть в тому, що цей проект реалізується при підтримці державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість біля 50 млн. гривень. З міського бюджету ми виділили 10%. Сьогодні стоїть питання щодо перерахунку цих коштів, щоб генпідрядник підготувалась до проведення робіт.

В березні міст працюватиме тільки для громадського транспорту. Для приватного та великогабаритного транспорту на період реконструкції міст не буде працювати. Це вимушена міра. Мостом ніхто не займався з часу його будівництва – 1964 року. Тому він потребує реконструкції», - зазначив Сергій Анатолійович.

Як відомо, на Київський міст йде велике транспортне навантаження, адже рух вулицею – Соборна, якою можна проїхати через центральний міст, обмежено для автотранспорту. Тому зараз фахівці розробляють маршрут об’їзду.

«Сьогодні фахівці технічного університету та департамент транспорту та зв’язку і патрульна поліція відпрацьовують маршрути об’їзду мосту», - говорить Моргунов.

Мер про перекриття київського мосту у Вінниці: фахівці розробляють маршрути об’їзду

Нагадаємо, угоду на ремонт мосту уклали у листопаді 2016. Він обійдеться 56,4 млн. гривень.

В якому стані був міст літом 2016, можна переглянути на фото.

Вінниця.info