19 листоп. 2010 12:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

27

0

Мер Вінниці Гройсман «взявся» за парковки

Мер Вінниці Гройсман «взявся» за парковки

Крім того, міська влада планує переглянути розміри плати за гаражі для малозабезпечених вінничан


Мер Вінниці Гройсман «взявся» за парковки

Мер Вінниці Володимир Гройсман називає актуальним питання будівництва нових паркувальних майданчиків

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Питання будівництва нових паркувальних майданчиків для міста є досить актуальним і мова йде не лише про такі ділянки вздовж доріг, а й спеціальні місця для автомобілів у дворах багатоповерхівок», - сказав В.Гройсман.

На сьогодні по вулиці Свердлова (біля санаторію ВПС) ведуться роботи по облаштуванню спеціально відведеного місця для паркування автомобілів. На сьогоднішній день на місці, де буде парковка, уже зрізано 11 аварійних дерев, ділянка покривається щебенем та розбираються старі бордюри.

Загальна протяжність нової паркувальної смуги складатиме 130 метрів, а ширина - 4,5 метри.

У мерії переконані, що з появою спеціального місця для паркування автомобілів проїжджа частина в напрямку від мікрорайону «Поділля» стане ширшою і автомобілі зможуть безперешкодно рухатись по двох смугах (раніше на одній з них паркували авто), поменшає заторів та покращаться умови безпеки руху.

Крім того, В. Гройсман повідомив, що міська влада планує переглянути розміри плати за гаражі для малозабезпечених вінничан. «На минулому засіданні виконкому я дав доручення управлінню праці та соціального захисту відпрацювати систему, що дозволить визначати тих людей, які зможуть скористатись пільгами по сплаті за гаражі. Протягом десяти днів цей механізм буде опрацьовано, після чого ми зможемо прийняти відповідне рішення», - повідомив мер Вінниці..

 

ВИННИЦА.info


0
0