11 берез. 2016 17:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

73

0

Мер Вінниці прокоментував скандальні події під обласним управлінням поліції

Мер Вінниці прокоментував скандальні події під обласним управлінням поліції

 Моргунов висловив власну точку зору щодо подій, які вже другий день мають місце біля ГУ НП Вінниччини


Мер Вінниці прокоментував скандальні події під обласним управлінням поліції

 Міський голова Віннниці Сергій Моргунов висловив власну точку зору щодо подій, які вже другий день мають місце біля ГУ НП Вінниччини. У коментарі на «Фейсбук» мер погороджується, що громадськість має контролювати владу, але перекриття доріг і паління шин вважає недоречним.

«З приводу подій біля головного управління Національної поліції у Вінницькій області, які отримали суспільний резонанс. Переконаний, що громадськість може і повинна контролювати владу, і в тому числі правоохоронні органи. Громадськість має отримати відповіді на питання щодо діяльності нової поліції і її керівництва. І для цього є всі необхідні законні і публічні інструменти. На ті питання, які поставлені громадськістю, мають дати відповідь результати службової перевірки. Але, на мою думку, це має відбуватись у цивілізований спосіб, без правопорушень та іміджевих втрат для Вінниці.

 І я не розумію, для чого перекривати рух транспорту і підпалювати шини в центрі міста, коли вона уже розпочалась. Для городян, і особливо в цей непростий для усіх нас час, дуже важливо, щоб Вінниця залишалась безпечним і спокійним містом. Це не перша спроба розхитати ситуацію у місті, і я вважаю такі дії, чим би вони не пояснювались, несправедливими по відношенню до 370-тисячної громади Вінниці, і недоречними в умовах, коли країна захищається від агресії з боку Росії.

Переконаний, що сьогодні усі ми повинні діяти в цивілізований і демократичний спосіб проявляти відповідальність перед людьми і перед країною при вирішенні будь-яких проблемних ситуацій», - йдеться в публікації міського голови у соцмережі.

Нагадаємо, що ситуацію також прокоментував і екс-очільник УМВС Вінниччини Віктор Русин.

ВИННИЦА.info