11 трав. 2016 15:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

51

0

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок

 Мер Вінниці спробував себе в ролі вчителя 


Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок

 11 травня вінницький міський голова Сергій Моргунов зустрівся із старшокласниками 23-ї гімназії. Мер провів для школярів урок, згадавши викладацьку діяльність. За освітою він – вчитель історії.

Про це Сергій Моргунов на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні згадав свій досвід викладацької роботи – відбулась зустріч із старшокласниками 23-ї гімназії в рамках вже традиційного проекту «Назад до школи».

П’ять років тому на сторінку спілкування з мером на одному з місцевих сайтів прийшло звернення, де батьки школярів запропонували започаткувати зустрічі представників органів місцевого самоврядування із учнями шкіл, як це робиться у європейських країнах. Коли діти можуть безпосередньо від управлінців та депутатів місцевих рад дізнаватись про структуру органів місцевої влади, про різні проекти та ініціативи, взагалі – про все, що цікавить молоде покоління. Володимир Гройсман цю ідею підтримав, і з того часу щороку навесні керівники структурних підрозділів та депутати міської ради відвідують школи та зустрічаються із учнями.

В цьому році проект «Назад до школи» розпочався вчора і триватиме до кінця наступного тижня. Мушу зізнатись – трохи підзабув викладацьку діяльність у технікумі, все-таки минуло майже двадцять років. Тому у час уроку дещо не вклався) Розповідав десятикласникам про структуру органів міської влади, Стратегію розвитку «Вінниця-2020» і основні проекти 2015-го та плани на цей рік. Самому було цікаво спостерігати за дітьми – коли бачиш десятки розумних і допитливих очей і відчуваєш, що їм цікаво, це дуже приємно. А ще приємніше розуміти, що в нас росте по-справжньому достойне покоління молодих людей.

Ще трохи і для багатьох пролунають останні дзвоники – щиро бажаю усім випускникам, щоб вони успішно здали ЗНО і вступили до тих вишів, які обрали для подальшого навчання», - йдеться в публікації у соцмережі.

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок - фото 2

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок - фото 3

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок - фото 4

Мер Вінниці загадав свою колишню професію і провів урок - фото 5

ВИННИЦА.infoфото - соцмережі