24 лип. 2020 14:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

95

0

Мер Вінниці закликає повідомляти про хамську поведінку контролерів у міському транспорті

Мер Вінниці закликає повідомляти про хамську поведінку контролерів у міському транспорті

За словами очільника Вінниці, останнім часом від містян надходить багато нарікань щодо грубого поводження деяких контролері.


Мер Вінниці закликає повідомляти про хамську поведінку контролерів у міському транспорті

Мер Вінниці Сергій Моргунов звернувся з проханням до вінничан повідомляти на Цілодобову варту про неналежну поведінку працівників Вінницької транспортної компанії. В першу чергу, це стосується контролерів. За словами мера, останнім часом деякі контролери грубо поводять себе з пасажирами, в тому числі, людьми похилого віку, які ще не навчилися розраховуватися в транспорті за допомогу муніципальних карток.

Про це міський голова Сергій Моргунов сказав 24-го липня під час брифінгу.

«Хочу наголосити, що зараз є багато нарікань щодо грубого, хамського поводження деяких контролерів. Особливо це стосується людей похилого віку, які ще не навчилися правильно валідувати «Картку вінничанина». Хочу попросити всіх вінничан: якщо є такі випадки, звертайтеся, будь ласка, на Цілодобову варту, за номером 15 60, обов’язково вказуйте номер транспортного засобу. Якщо є можливість – зафіксувати прізвище, ім’я, по-батькові безпосередньо працівників транспортної компанії або контролерів, які грубо себе поводять по відношенню до пасажирів. Обов’язково треба вказати час, коли відбулася та чи інша подія, щоб ми могли адекватно провести відповідне розслідування і притягнути до відповідальності винних. Я наголошую, що, в даному випадку, толерантне відношення всіх вінничан один до одного – це дуже важливо для того, щоб було комфортно і спокійно жити у нашому місті», – сказав Сергій Моргунов.


Нагадаємо, на початку липня мер Вінниці звернувся до літніх мешканців з проханням менше користуватися громадським транспортом в години-пік.

Вінниця.info, відео – з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова

title