26 січ. 2019 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

117

0

Мерія новим рішенням заборонила вінничанам використовувати салюти і феєрверки

Мерія новим рішенням заборонила вінничанам використовувати салюти і феєрверки

Обмеження про заборону використання феєрверків поширюється на жителів по території всієї громади


Мерія новим рішенням заборонила вінничанам використовувати салюти і феєрверки

 25 січня депутати Вінницької міської ради підтримали рішення Про додаткові заходи безпеки на території населених пунктів, що входять до складу Вінницької міської об’єднаної територіальної громади.

Документом передбачено заборонити громадянам використовувати піротехнічні засоби на території що входить до складу об’єднаної громади.

«1. Керівникам підприємств, організацій, установ та закладів вжити додаткових заходів по охороні об’єктів життєзабезпечення та належного їх функціонування.

2. Заборонити фізичним особам використовувати салюти, феєрверки та інші піротехнічні засоби на території населених пунктів, що входять до складу Вінницької міської об’єднаної територіальної громади на період ліквідації терористичної загрози в Україні.

3. Департаменту адміністративних послуг міської ради провести роз'яснювальну роботу серед закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери розваг.

4. Вінницькому міському відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області згідно з повноваженнями, наданими відповідними законами, вжити заходи щодо забезпечення спокою та охорони громадського порядку.

5. Департаменту у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на сайті Вінницької міської ради.

6. Скасувати Рішення Вінницької міської ради від 07.08.2014 року №1785 «Про додаткові заходи безпеки в м. Вінниці», - зазначено в документі.

Нагадаємо, використання салютів на території міста заборонено з 2014 року.

Вiнниця.info