26 берез. 2020 17:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

93

0

Мешканці Вінниці вчергове отримають знижки на тепло та гарячу воду

Мешканці Вінниці вчергове отримають знижки на тепло та гарячу воду

Це пов’язано зі зниженням ціни на газ


Мешканці Вінниці вчергове отримають знижки на тепло та гарячу воду

За березень вінничани платитимуть в середньому на 38% менше за централізоване опалення та на 34% менше ‒ за гарячу воду. Відповідне рішення щодо проведення перерахунку 26 березня схвалив виконком Вінницької міської ради. Зниження суми платіжок пов’язане зі зниженням ціни за газ.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

В березні НАК «Нафтогаз» встановив ціну на газ для теплопостачальних підприємств на рівні 4,08 грн за кубічний метр з ПДВ. КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» проводитиме перерахунок за тепло та гарячу воду для населення, виходячи з цієї ціни.

Оскільки вона знову зменшилась – знижка на послуги централізованого теплопостачання і подачі гарячої води буде найбільшою за останні місяці. Тож за послугу з централізованого опалення, отриману в березні, вінничани, яких обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго», сплатять в середньому на 38% менше. Вартість послуги з гарячого водопостачання знизиться орієнтовно на 34%. А конкретні цифри знижки кожен побачить у відповідній графі в Єдиному рахунку.

Згідно з рішенням виконавчого комітету від 26 березня 2020 року «Вінницяміськтеплоенерго» має провести зміну розміру нарахувань за теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води населенню і відобразити це у платіжних документах за березень 2020-го року, які вінничани почнуть отримувати на початку квітня.

Загалом опалювальний сезон у місті добігає кінця. Він завершиться одразу ж, як тільки середньодобова температура становитиме +8 градусів за Цельсієм.

Вінниця.info