18 черв. 2015 14:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

33

0

Міліціонер отримав палицею по голові від буйного вінничанина

Міліціонер отримав палицею по голові від буйного вінничанина

 Вінницькому міліціонеру дісталося палицею по голові 


 В Барський районний відділ міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про конфліктну ситуацію з сусідами, які погрожували фізичною розправою. За вказаною адресою виїхали два дільничних інспектори міліції, які намагалися розібратися в ситуації. Там на них чекав неприємний сюрприз.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Господар помешкання вибіг з свого подвір’я до міліціонерів та, озброївшись палицею, завдав одному з них удару по голові, висловлювався на адресу правоохоронців нецензурною лайкою. До чоловіка приєдналася його дружина, яка також накинулася на правоохоронців. Працівники міліції припинили правопорушення та доставили хулігана в наручниках до районного відділу міліції.

За фактом насильства відносно працівника міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків ) карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

ВИННИЦА.info