16 трав. 2015 13:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

43

0

Міліція затримала п’яного вінничанина на краденому мотоциклі

Міліція затримала п’яного вінничанина на краденому мотоциклі

 Працівники міліції зупинили нетверезого воді на викраденому мотоциклі


Міліція затримала п’яного вінничанина на краденому мотоциклі

 На Вінниччині в Піщанському районі інспектори ДАІ зупинили п’яного водія, який керував вкраденим у Жмеринці мотоциклом. Затриманий пояснив, що викрав транспортний засіб лише для того, щоб скоріше повернутися додому.

Про це інформує прес-служба УМВС у Вінницькій області.

10 травня до Жмеринського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 53 – річного місцевого жителя про крадіжку мотоцикла. Заявник повідомив, що малознайомий чоловік у камуфляжній формі, з яким він познайомився на зупинці, попросив скористатись його транспортним засобом, щоб з’їздити у магазин.

14 травня під час несення служби працівники Державтоінспекції піщанського райвідділу зупинили водія мотоциклу, який керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та не мав жодних документів на даний транспорт.

Під час перевірки по міліцейській базі даних виявилось, що даний мотоцикл кілька днів тому був викрадений у жмеринчанина та правоохоронці займаються його пошуком.

Правопорушником виявився 27-річний житель Піщанського району раніше судимий за аналогічні злочини. Свої дії затриманий пояснив тим, що взяв мотоцикл, аби поїхати додому.

Транспорт повернутий власнику.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

ВИННИЦА.info