24 лип. 2020 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

92

0

Мін’юст почав продаж подарункових сертифікатів на платні камери у СІЗО. Одна з них є у Вінниці

Мін’юст почав продаж подарункових сертифікатів на платні камери у СІЗО. Одна з них є у Вінниці

В Україні запустили послугу – подарунковий сертифікат на проживання в платній камері СІЗО


Мін’юст почав продаж подарункових сертифікатів на платні камери у СІЗО. Одна з них є у Вінниці

Міністерство юстиції запустило нову послугу – подарунковий сертифікат на проживання в платній камері СІЗО поліпшених умов. Одну з таких камери нещодавно відкрили у Вінниці.

Про це повідомив голова міністерства Денис Малюська.

«Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід!

Відсьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах! Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання», – пише Малюська.

Придбати сертифікат можна онлайн на сайті Міністерства юстиції. В рубриці «Послуга наперед» потрібно обрати слідчий ізолятор, кількість днів ув’язнення та вартість, ПІБ платника, номер телефону і сплатити. Вартість послуги для Вінницької установи виконання покарань (№ 1) – 586 гривень за добу, 2095 гривень за тиждень, 3123 гривень за місяць.

Сертифікат діє лише протягом 6 місяців після придбання. Якщо протягом вказаного строку «обдаровуваний» не буде взятий під варту та не потрапить у СІЗО, кошти зараховуються у якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору.

«Платні камери Києва, Чернігова, Львова, Чернівців, Хмельницького, Вінниці, Харкова, Житомира, Івано-Франківська, Дніпра та інших міст України чекають на іменинників!», – додає міністр Юстиції.

Вінниця.info