14 серп. 2010 12:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

40

0

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю

Представити нового командуючого Повітряними силами

 


Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю

14 серпня Міністр оборони України Михайло Єжель під час робочої поїздки на Вінниччину представив офіцерському складу командування Повітряних Сил та Вінницького гарнізону новопризначеного командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Онищенка.

Представлення відбулося у гарнізонному Будинку офіцерів за участю представників місцевої влади, силових відомств та духовних наставників.

Міністр оборони подякував попередньому командувачу Повітряних Сил генерал-полковнику Івану Руснаку за роботу проведену протягом 2007 -2010 років та привітав генерал-лейтенанта Сергія Онищенка з призначенням на високий державний пост.

Зокрема, у своїй промові, глава оборонного відомства зробив великий наголос на скрутному становищі військової авіації.

– Я би хотів звернути увагу на ті непрості завдання, які стоять сьогодні. Ми вступили в рік стабілізації у Збройних Силах. Хотів би сказати, за попередні роки, жодного разу такого фінансування, як цього року не було. Сьогодні тільки в військах є близько 250 млн. грн., включаючи звичайно і зарплату, і ті поточні питання, які треба вирішувати. Прийнята постанова Уряду, що можна розраховуватися надлишковим військовим майном. Треба зробити все можливе для того, щоб технічна готовність ПС була піднята зовсім на інший рівень. Ми всі розуміємо, без авіації, без літаків, без вертольотів, без зенітних ракетних комплексів, без радіотехнічних засобів  Повітряних Сил не буде .

Міністр оборони підкреслив, що 2011 рік – це рік технічної готовності. Жодного дня не повинно бути такого, коли б щось у війську не відновили чи не поставили до строю.

– Я вже казав сьогодні  новопризначеному командувачу і його попереднику, що мрію, аби у недалекому майбутньому із Старокостянтинова був спроможний піднятися полк ударних Су-24М, перелетіти повністю через всю Україну, сісти в Чугуєві, провести там відповідні заходи з бойової підготовки, і в повному складі повернутися у Старокостянтинів. І так само кожна авіаційна бригада, яка сьогодні є в Україні. В нас є все, щоб цього досягти. Є бажання, потенціал, є люди, – зауважив Михайло Єжель.

У свою чергу, генерал-лейтенант Сергій Онищенко подякував Президенту України – Верховному Головнокомандувачу ЗС України та Міністру оборони України за надану високу довіру.

- Переконаний, що наша команда під моїм керівництвом зможе виконати завдання, поставлені Президентом України та Міністром оборони, - сказав він.

 

Нагадаємо, що 12 серпня Президент України Віктор Янукович призначив командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України призначений генерал-лейтенанта Сергій Онищенко.

Після призначення, з’явилась інформація, що потерпілі обурені призначенням Онищенка на нову посаду, і досі вважають його причетним до страшної трагедії, яка 2002-го року забрала життя 77 осіб.

 

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю


Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 2

 


Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 3


Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 4


Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 5


 

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 6

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 7


 

Міністр оборони Єжель залетів у Вінницю - фото 8


 

Юрий Игнат, специально для ВИННИЦА.info

 


0
0