7 лют. 2020 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

94

0

Міська рада звернулася до прем’єра Гончарука щодо будівництва льодової арени у Вінниці

Міська рада звернулася до прем’єра Гончарука щодо будівництва льодової арени у Вінниці

Міська рада звернулася до прем’єр-міністра Олексія Гончарука щодо відновлення дії цільової програми «Хокей України»


Міська рада звернулася до прем’єра Гончарука щодо будівництва льодової арени у Вінниці

Міська рада звернулася до прем’єр-міністра Олексія Гончарука щодо відновлення дії цільової програми «Хокей України», яка дозволила б збудувати у Вінниці льодову арену.

Про це йдеться у відповіді на петицію, в якій громадяни просили спорудити льодову арену задля фізичного розвитку дітей та зимових олімпійських видів спорту у місті.

«Вінницька міська рада докладає максимум зусиль для покращення спортивної інфраструктури нашого міста.

Щодо забудови льодової арени - піднято клопотання перед Прем’єр-міністром України Гончаруком О.В. про відновлення дії цільової програми «Хокей України», а саме в частині будівництва у м.Вінниці спортивної споруди із штучним льодом для заняття зимовими видами спорту для населення територіальної громади та усього регіону у співфінансуванні з місцевими бюджетами», - зазначають на сайті мерії.

Нагадаємо, що 19 січня внничани звернулися до міської ради із проханням побудувати в місті льодову арену задля занять учасників хокейного клубу «Патріот». Батьки дітей, які є учасниками хокейного клубу кажуть, що після припинення діяльності «Льодового клубу», їхнім дітям ніде проводити тренування та змагань. Як альтернативу батьки пропонують створити у Вінниці льодову арену, використавши міський бюджет та залучивши інвесторів.

Раніше близько сотні вінничан долучилися до флешмобу «Хочу на каток», аби зберегти Льодовий клуб.

Вінниця.info