21 жовт. 2020 13:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

Між Літином та Селищем «ВАЗ» в’їхав у Mercedes

Між Літином та Селищем «ВАЗ» в’їхав у Mercedes

Водій «ВАЗу» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з боковою частиною автомобіля Mercedes


Між Літином та Селищем «ВАЗ» в’їхав у Mercedes

20 жовтня вЛітинському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «ВАЗ» та вантажівки Mercedes. Внаслідок аварії водій легковика госпіталізований.

Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Аварія сталась близько 17 години між Літином та Селищем. За кермом автомобіля «ВАЗ» перебував 49-річниймісцевий житель. За попередньою інформацією слідства, під час руху водій «ВАЗу» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з боковою частиною автомобіля Mercedes. Водій «ВАЗу» госпіталізований. 37-річний водій вантажівки не постраждав», - йдеться у повідомлені.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексуУкраїни (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналіhttps://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info