12 жовт. 2020 15:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

162

0

МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці

МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці

Перший вінницький «М'ясомаркет» розташовано на пр. Коцюбинського, 35, поруч з площею Перемоги


МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці

У Вінниці 9 жовтня відкрився «М'ясомаркет». Це перший подібний заклад у місті. Але не останній. Особливістю нового формату є не тільки великий асортимент якісної продукції, а й м’ясні сомельє.

Перший вінницький «М'ясомаркет» розташовано на пр. Коцюбинського, 35, поруч з площею Перемоги. Відкриття закладу зацікавило містян і хоча багато з них вже були не з порожніми сумками - не оминули новий магазин та вишукувались у чергу. Захід супроводжувався ведучим, приємними сюрпризами для покупців та теплою атмосферою.

«Вінниччина для агрохолдингу є особливим регіоном, адже тут зосереджені наші ключові потужності. І ми дуже раді, що сьогодні відкриваємо перший «М'ясомаркет» та можемо подарувати нашим гостям радість. Так, в нас немає клієнтів, до покупців ми ставимося як до гостей, яким у закладі допоможуть вирішити їх «м’ясні» проблеми. Коли кажемо, що виконуємо м’ясні бажання – це не лише слоган, це наше завдання. Ми хочемо, аби завітавши з проблемою до магазину, покупець виходив з її вирішенням», - зазначив під час відкриття закладу керівник управління по роботі з франчайзі МХП Дмитро Морозов.

За його словами, тут можна придбати, як м'ясо, так і супутні товари – бакалію, соуси, молочні та хлібобулочні вироби.

Партнери МХП Сергій Білоус та Валерій Магаляс додали, що намагалися зробити відповідну атмосферу у магазині, аби вдовольнити кожного гостя великим асортиментом та чудовим обслуговуванням.

«Ми вважаємо МХП доволі серйозним партнером. Нам комфортно буде з ними працювати. Сподіваюся, і з нами теж. Переконаний, що партнерство не передбачає зупинку на одному магазині. Обіцяємо мережу», - розповів один з партнерів, Сергій Білоус.

М’ясний сомельє – фахівець-консультант, який стане в нагоді у будь-якому закладі з великим асортиментом, особливо коли очі розбігаються у різні боки.

МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці

«Я зустрічаю покупця, звичайно, запрошую до наших вітрин та допомагаю з покупкою продукції, розповідаю про особливості того чи іншого виду м‘яса, рекомендую до нього соус чи приправи. Ми можемо запропонувати свинину, яловичину, курятину та м'ясо індички. Понад 100 видів лише м’ясної продукції. Це і охолоджена, і вже замаринована продукція. Якщо людина не хоче витрачати час, може скористуватися уже підготовленими м’ясними продуктами. Залишиться лише покласти на пательню і за лічені хвилини страва приготується», - розповіла м’ясний сомельє Євдокія Гуйван.

Приміром чоловікам, які не дуже полюбляють «працювати» на кухні, пані Євдокія радить купляти стейк. Без кісток і готується швидко… Також можна взяти мариновану курятину, яку теж можна швидко довести до стадії готовності у домашніх умовах, не маючи навіть мінімальних навичок в кулінарії.

Для перших покупців у магазині приготували подарунки – напої та сендвічі від ТМ «Бащинський», екосумки та додаткові бали по програмі лояльності, а для малечі буди передбачені яскраві альбоми «Веселі курчата». Також в «М‘ясомаркеті» є ще одна особливіть - VR окуляри з іграми для малечі, які відразу привернули увагу дітей, поки батьки займались шопінгом.

Пенсіонерці Галині Томчук пощастило бути серед піонерів вінницького закладу.

«Я знаю продукцію МХП, часто обираю саме їх курятину. Сьогодні теж не змінила «смакам», хоча бачу широкий вибір. Можливо, іншим разом візьму спробувати індичку», - підкреслила вінничанка.

МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці  - фото 2

В МХП постійно наголошують, що не потрібно поспішати, адже якість магазинів важливіша за їх кількість. І перед відкриттям вінницького магазину тривала кропітка робота.

«Ми пропонуємо лише свіже м'ясо від перевірених виробників. Товар постачатиметься щодня», - пояснює Дмитро Морозов.

Якщо у Вінниці подібний магазин перший, то загальнонаціональна мережа «М'ясомаркетів» налічує вже 13 закладів. За його словами, у найближчих планах МХП відкрити 2 тисячі аналогічних магазинів за п’ять років, а безпосередньо у Вінницькій області – близько 60.

МХП разом з партнерами відкрили перший «М'ясомаркет» у Вінниці  - фото 3