30 лип. 2020 09:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

62

0

Модні кардигани на осінь-2020: як і з чим носити?

Модні кардигани на осінь-2020: як і з чим носити?

Кардиган - універсальна і практична річ, яка впишеться в будь-образи і в будь-які ситуації


В період міжсезоння одним з найулюбленіших елементів гардероба для жінок будь-якого віку і будь-якого способу життя стає саме кардиган. Це універсальна і практична річ, яка впишеться в будь-образи і в будь-які ситуації. Саме тому за допомогою порталу з продажу одягу в інтернеті Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше, які кардигани будуть наймоднішими у 2020 році, і з чим їх краще поєднувати?

Скорочений кардиган на ґудзиках

Прийнято вважати, що кардиган повинен бути довгим, що закриває стегна або навіть до коліна. Але і той предмет гардероба, який ми традиційно вважаємо звичайної кофтою на ґудзиках, - це теж кардиган! І саме такий варіант звичайної довжини стане одним з найактуальніших в 2020 році. Найкраще вибирати фасони, що облягають фігуру.
Такі кардигани можна носити як звичайний светр на голе тіло або на топ, а можна надягати під них блузки та сорочки. Укорочені кардигани можна поєднувати не тільки з джинсами, брюками і спідницями, але навіть і з шовковими спідницями-кльош, спідницями-пачками, облягаючими сукнями-максі для ошатного виходу.

Класичний кардиган без ворота середньої довжини

Подовжений кардиган без коміра і застібок вважається класичним варіантом кардигани, саме таким, до якого ми звикли. Довжина його може бути до середини стегна або до коліна, але не нижче. Матеріал пошиття - починаючи від пальтових тканин, замші, вельвету, деніму, і закінчуючи трикотажем і в'язкою. Актуально виглядають такі кардигани без коміра і застібок в шкіряному виконанні - це справжній хіт сезону!
Такі кардигани краще вибирати яскравих кольорів: сині, зелені, червоні, пурпурні. Вони добре вписуються в стиль casual і поєднуються з улюбленими комфортними речами (джинси, брюки, сукні та спідниці, водолазки). Як елемент ділового стилю вибирайте кардигани з щільних костюмних тканин і поєднуйте їх з класичними брюками і спідницями, сорочками і блузами.

Кардиган «летюча миша»

Одні з найбільш комфортних моделей кардиганов, які ми бачили на подіумах. Такі кардигани не мають чітко вираженої лінії плеча, рукав, як правило, дуже широкий, що переходить в основну частину кардигани, але має манжет на кінці. Найкраще вони виглядають, виконані з товстих ниток і у великій в'язанні, з візерунками на пряжі.
Цей фасон підходить і струнким дівчатам і жінкам в тілі, він приховує всі недоліки. Він виглядає сміливо і оригінально і зігріє вас в холодну погоду. З чим поєднувати? Найкраще носити в повсякденних образах з коханим джинсами або платтям. У діловий стиль кардиган «летюча миша» навряд чи впишеться.

Кардиган-пальто

А ось для ділового стилю ідеальним варіантом буде кардиган у вигляді пальто. Він багато в чому нагадує класичний кардиган без ворота і, як правило, йде в тій же довжині приблизно до коліна. Але від класики без коміра кардиган-пальто відрізняється саме наявністю ворота. Це може бути одинарний отложной комірець або подвійний англійський комір. У такого кардигани є і накладні кишені, і часто - ремінь або пояс.
Від пальто кардиган відрізняється відсутністю підкладки, він підійде для більш теплої погоди. Але сам кардиган виконаний з щільних пальтових або костюмних тканин. Для ділового стилю вибирайте стримані кольори, малюнок в клітку або смужку. Поєднувати його варто з діловими речами: класичним костюмом, брюками, спідницями-олівець, водолазками, блузками.

Платье макси

Довжина максі - це те, чим захопився більшість дизайнерів у своїх колекціях для холодного сезону 2020 року. І кардигани, а також многая інша верхній одяг - теж не виняток. Довжина до щиколотки може здатися не надто практичною, але насправді, в такому кардігані буде тепло і затишно. Максі-кардиган може бути навіть без рукавів, що нагадує жилет.
Якщо на ньому присутні відкладний комір типу англійської, він буде добре поєднуватися з діловим одягом. Якщо кардиган з м'якого трикотажу, сміливо носите його з джинсами і кедами. Не варто поєднувати максі-кардигани з сукнями, зате влітку він чудово виглядатиме з короткими шортами. Максі-кардигани більше підходять високим дівчатам, на низеньких він буде виглядати балахоном.