21 серп. 2020 13:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

129

0

Модні тренди: які чоботи носити в сезоні 2020-2021?

Модні тренди: які чоботи носити в сезоні 2020-2021?

Взуттєві тренди 2020-2021


Кожен сезон дарує світу нові ультра-тренди та дозволяє залишити деякі моделі взуття з минулих колекцій в топі. Залишається також рятівна класика, яка пасує до всього та може слугувати роками. Актуальні моделі осіннього, зимового та демісезонного взуття представлено в каталозі Favorite Shoes.

Взуттєві тренди 2020-2021

Модні тренди: які чоботи носити в сезоні 2020-2021?

У новому сезоні дизайнери вирішили ввести моду на екстравагантні моделі, які добре запам'ятовуються та одразу кидаються в око. В тренді опинилися чоботи з такими деталями:

  • гострий носок;
  • металевий блиск;
  • шнурівка;
  • ремінці та ланцюжки;
  • принти.

Гострий носок та шпилька пасують до чоботів середньої довжини. Вони роблять ніжку стрункою, а образ — витонченим, тому добре поєднуються з класичним та діловим стилем. Шнурівка може використовуватися не лише на низьких чоботах, а й на ботфортах, що робить їх оригінальними. Ремінці та ланцюжки можуть пасувати до взуття різного стилю, від класики до авангарду. Металева пряжка зі шкіряним ремінцем додає виразності традиційним моделям і водночас може слугувати для регулювання ширини.

Які моделі будуть в моді в новому сезоні?

Модними будуть високі чоботи на підборах, моделі з широкою халявою, а також чоботи-панчохи, що обтягують ногу.

Ботфорти повертають собі популярність у дещо іншому вигляді. Це помірно широкі моделі, які добре поєднуються зі спідницями, сукнями, шортами. Вони не привертають особливої уваги, проте додають стильну нотку і захищають від холоду. Привернути увагу та вразити оточення допоможуть чоботи-панчохи. Нижня їхня частина виглядає традиційно: плоска підошва або каблук, гострий або круглий носок. Від щиколотки модель міцно обтягує ногу, ніби панчоха. Такі чоботи органічно виглядають на дуже струнких ніжках, тому їх не назвати універсальним варіантом.

Більшою універсальністю відрізняються моделі чоботів з широкою халявою. Вони не привертають уваги до особливостей фігури та стильно виглядають на будь-яких ніжках. Такі моделі пасуть і до класичних, і до оригінальних образів, оскільки можуть дуже відрізнятися за наявністю аксесуарів.