3 квіт. 2020 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

317

0

Молочна продукція компанії «Villa Milk» впевнено підкорює серця споживачів

Молочна продукція компанії «Villa Milk» впевнено підкорює серця споживачів

«Villa Milk» – сімейна молочна ферма європейського зразка, яка не має аналогів на теренах Вінниччини.


Молочна продукція компанії «Villa Milk» впевнено підкорює серця споживачів

Рівно рік тому продукція ТМ «Villa Milk» вперше з’явилася у торговельній мережі Вінниччини. «Villa Milk» – сімейна молочна ферма європейського зразка, яка не має аналогів на теренах Вінниччини. Власні угіддя, власні корми, власні корівки, власний молокопереробний комплекс – дозволяють виготовити якісний молочний продукт. Натуральний склад, чесний об’єм, природня користь і прекрасний смак – це молоко від «Villa Milk».

У компанії «Villa Milk» добре знають, що таке справжнє своє молоко. Його корисні і цілющі властивості неможливо побачити неозброєним оком. У кожній краплі немає нічого, окрім молока свіжого і натурального. Безпосередньо від вим’я корови воно одразу потрапляє у спеціальну ємність, де охолоджується до температури не вище +4C. Безконтактне доїння, сучасне обладнання та відповідні температурні умови забезпечують якість молочної сировини, з якої ми виробляємо натуральну молочну продукцію до вашого столу.

На сьогодні у лінійці молочної продукції представлено молоко, кефір, ряжанка, йогурти, сметана, м’який сир, масло та бринза. Особливість молочних продуктів ТМ «Villa Milk» полягає в тому, що виготовлені вони у термостатний спосіб. А це означає, що процес сквашування і дозрівання кисломолочної продукції відбувається у тій тарі, які ви купуєте у магазині.

Продукція ТМ «Villa Milk» реалізується у понад 110-ти супермаркетах Вінниччини та майже у двох десяткахмагазинів Києва.Шукайте продукцію ТМ «Villa Milk» у вінницьких мережах магазинів «Грош», «Україночка», «Варшава», «Домашній Маркет», «Основа». У Києві пропонуємо завітати до супермаркетів «Наш фермер» та «Щедре село».

Молочна продукція ТМ «Villa Milk» достойна розумного споживача, який не бездумно купує, а обирає, бо дбає про своє здоров’я і своїх рідних. Споживайте молочні продукти ТМ «Villa Milk»і будьте здорові.

Сайт: https://villamilk.com

Спільнота в соціальній мережі: https://www.facebook.com/tmvillamilk/

Молочна продукція компанії «Villa Milk» впевнено підкорює серця споживачів