1 груд. 2010 19:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

42

0

Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу

Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу

Акція була у вигляді театралізоване дійство без слів. У головних ролях "Наркоманія", "СНІД", "Сексуальна розбещеність" намагалися переманити на свій бік молодь, заманюючи їх яскравим способом життя


Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу

1 грудня у Всесвітній День боротьби зі СНІДом громадські організації, студентська молодь та школярі об’єднались в боротьбі проти ВІЛ/СНІДу, наркоманії та безладного сексу.

Зокрема, на Театральній площі («на Парижі») пройшла акція «Допоможи нашій країні не загинути!».

Акція була у вигляді театралізоване дійство без слів. У головних ролях "Наркоманія", "СНІД", "Сексуальна розбещеність" намагалися переманити на свій бік молодь, заманюючи їх яскравим способом життя. Тих, кого вдалося переманити, на жаль, вже немає в живих.

Мета акції є запобігання поширенню наркоманії, а значить ВІЛ-СНІДу в суспільстві, привертання уваги громадськості до проблеми поширення ВІЛ-СНІДу, наркоманії, сексуальної розбещеності, а також популяризувати здоровий спосіб життя як модний зараз стиль життя.

Також, цю акцію присвячено в пам'ять тих, хто вже помер від СНІДу.

Захід закінчився тим, що її учасники розтягнули червону стрічку довжиною 30 метрів у вигляді символу боротьби зі СНІДом, що мало символізувати те, що Україна - це територія життя, і українська молодь обирає життя.

Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу

 Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу - фото 2

 Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу - фото 3

 Молодь у Вінниці закликала запобігати поширенню СНІДу - фото 4

ВИННИЦА.info


0
0