19 серп. 2020 17:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

163

0

У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями

У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями

Також їм подарували книги «Вінниця. Історія іншого часу».


У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями

У Вінниці сімох учасників цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали 200 балів, нагородили. 19 серпня їх привітав міський голова Сергій Моргунов та вручив їм премії – кожному по 20 тисяч гривень та книги О. Федоришена «Вінниця. Історія іншого часу».

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

«У цьому році 174 вінницьких випускників нагороджені золотими медалями та 45 – срібними. А сім молодих людей отримали по 200 балів на ЗНО. На мою думку – це результат клопіткої праці не одного дня та великого бажання отримувати знання і досягати цілей. Я вважаю, що ви – гордість Вінниці, і мені дуже приємно сьогодні з вами познайомитись», – зазначив міський голова під час зустрічі з випускниками.

У 2020 році 1991 учень отримав свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. Найвищі бали на ЗНО чотири учні отримали з математики, три – з англійської мови, один – з хімії. При цьому один учень, Богдан Архипчук, який закінчив навчання у фізико-математичній гімназії №17, отримав максимальну кількість балів з двох предметів.

«Моя підготовка до ЗНО була досить складною, я займався дуже багато, особливо з математики та англійської, які я здав досить добре. Наші вчителі в школі гарно викладали свій матеріал, і завдяки їм я міг набагато швидше засвоювати знання. Також я ходив до репетиторів. Для отримання максимального балу на ЗНО потрібно дуже багато працювати та постійно практикуватись, виконуючи різні завдання», – розповів Богдан Архипчук.

Також Богдан розповів, як його родина відреагувала на його успіх.

«Дізнавшись про результати, моя родина була дуже щасливою, говорили, що це неймовірна подія. А для мене це було очікувано, оскільки я перевірив всі завдання ще перед тим, як були самі результати. Я вже знав, що у мене майже все правильно, могли бути певні нюанси. Я переживав, що мені могли зняти один-два бали за маленькі недоліки. Щодо майбутнього навчання, то у мене в пріоритеті Києво-Могилянська академія. Я хочу поступити на спеціальність «Інженерія, програмне забезпечення». У майбутньому все-таки хотів би залишитись в Україні, бо це моя країна, я тут народився», – зазначив хлопець.

У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями

У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями - фото 2

У Вінниці випускників, які набрали 200 балів на ЗНО, нагородили грошовими преміями - фото 3

Нагадаємо, серед учасників основної сесії цьогорічного зовнішнього оцінювання у Вінницькій області п’ятеро набрали максимальний бал з англійської мови, один – з біології.

Разом з тим, жоден з учасників ЗНО на Вінниччині не набрав максимального балу з української мови та історії України.

Раніше ми писали про учасників, які написали на 200 балів ЗНО з математики та фізики.

Також двоє випускників отримали максимальний бал з хімії.

Вінниця.info, фото – з сайту міськради