8 листоп. 2019 10:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

99

0

Момент зіткнення автомобілів на Центральному мосту зняли на реєстратор. Відео

Момент зіткнення автомобілів на Центральному мосту зняли на реєстратор. Відео

7 листопада на Центральному мосту зіштовхнулися 4 автомобілі


Момент зіткнення автомобілів на Центральному мосту зняли на реєстратор. Відео

7 листопада на Центральному мосту зіштовхнулися 4 автомобілі. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, але рух по місту був ускладнений. ДТП сталася через те, що водій одного з автомобілів вирішив розвернутися на мосту, порушуючи правила дорожнього руху. У мережі з’явилося відео з реєстратора моменту зіткнення автомобілів.

ДТП сталася близько 08.20 години. На Центральному мосту зіштовхнулись «Opel Vivaro», «Audi Q7», «Ford Mondeo» і ще одна «Audi». Винуватцем ДТП є водій автомобіля «Opel Vivaro», який вирішив розвернутись на мосту.

Як повідомили Вiнниця.info в патрульній поліції Вінницької області, водій автомобіля «Opel Vivaro», порушуючи правила дорожнього руху, почав розвертатись на мосту. «Audi», яка їхала за ним, зачепила «Opel» і по інерції виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулась з двома авто «Audi Q7» та «Ford Mondeo».

На відео видно, як автомобіль «Audi» виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнулася із «Audi Q7» та «Ford Mondeo».


«На місці працюють патрульні. На водія «Opel Vivaro» складають протокол за ст. 124 КУпАП та виписують постанову за розворот на мосту ч. 2 ст. 122 КУпАП», - повідомила прес-секретар Тетяна Плахотнюк.

У Ситуаційному центрі Вiнниця.info зазначають, що в наслідок ДТП частина міста зупинилася у заторах.

«Утворився затор в сторону залізничного вокзалу. Також значно ускладнений рух на вулиці Соборній, як приватного, так і громадського транспорту. Після того, як сталася аварія, люди побачили фото з місця події у мобільних додатках і почали їхати через Київський міст. Через це там також утворився затор», - розповіла речниця Ситуаційного центру Вінниці Наталя Дика.

Вінниця.info, відео Ситуаційного центру

title